situația din estul Ucrainei/REUTERS photo situația din estul Ucrainei/REUTERS photo

Grupul operațional-tactic” Vostok ” raportează astăzi distrugerea a 106 ocupanți ruși. 

Acest lucru este menționat într-un mesaj de pe pagina oficială a OTU “Vostok” pe rețeaua socială Facebook.

Se remarcă faptul că apărătorii ucraineni continuă să restrângă agresorul în zona de responsabilitate a grupului operațional-tactic “Vostok”.deci, astăzi, 20 iunie, pierderile inamicului în rândul personalului s-au ridicat la 106 de persoane.

Citește și:  inamicul a lansat o ofensivă pe scară largă în regiunea Luhansk, ridicând toate rezervele Inamicul a lansat o ofensivă pe scară largă în Regiunea Luhansk, trăgând toate rezervele-OVA  până la 200 de soldați ruși au fugit în pădure după ce s-au luptat lângă stafide, comandanții lor îi caută Până la 200 de soldați ruși au fugit în pădure după ce au luptat lângă stafide, comandanții lor îi caută există răniți ca urmare a loviturilor de rachete inamice din regiunea Odessa - șeful OVA Ca urmare a loviturilor de rachete inamice în regiunea Odesa, sunt răniți – șeful OVA

De asemenea, au fost distruse, în special, un tanc, un transportor blindat, două sisteme de artilerie, cinci mortare, două drone și două depozite de muniții.

Anterior, președintele Ucrainei, Vladimir Zelensky, a spus că bătăliile super-dure continuă în Donbas. Armata rusă folosește cea mai mare artilerie și cele mai ofensive forțe de acolo.

Anterior, armata ucraineană a doborât un avion rus de atac Su-25 lângă Svitlodarsk și a capturat un pilot Wagnerian.

Potrivit informațiilor Ministerului Apărării al Regatului Unit, trupele rusești din Donbas operează grupuri semnificativ insuficiente și din ce în ce mai dezbinate.

și președintele șefilor de Stat Major al Statelor Unite, generalul Mark Milley, a comparat luptele din Donbass cu Primul Război Mondial. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.