3 luptători inamici au încercat să interfereze cu aviația/foto REUTERS3 luptători inamici au încercat să interfereze cu aviația/foto REUTERS

În regiunea Kherson, aviația ucraineană a lovit un depozit de muniții și un grup inamic.

Acest lucru este raportat de comanda operațională “Sud”.

“După-amiaza, o pereche de luptători inamici Su-30 au lovit Odessa cu patru rachete anti-radar X-31. Rachetele au fost neutralizate, după care s-au aruncat în mare. Câteva dintre avioanele noastre de atac au lovit un depozit de muniție și un grup inamic în zona Novopetrovka din Regiunea Herson. 3 luptători inamici au încercat să interfereze cu aviația noastră lansând două rachete aer-aer”, se spune în raport.

Citește și:  Noua ofensivă în 2023: fostul consilier al ministrului de Interne a prezis cât va dura războiul O nouă ofensivă în 2023: fostul consilier al ministrului de Interne a prezis cât va dura războiul Zelensky: rușii nu vor avea un spate sigur nicăieri pe pământul ucrainean pe care l-au ocupat Zelensky: rușii nu vor avea un spate sigur nicăieri pe pământul ucrainean pe care l-au ocupat rețeaua raportează explozii în Luhansk ocupat: depozite de muniție detonante (video) Rețeaua raportează explozii în Luhansk ocupat: depozitele de muniții sunt detonate (video)

Nu există pierderi de aviație ucraineană. “Dar aceste rachete au provocat distrugerea unei camere de cazane de lângă un magazin de hardware din Bashtanka, unde a murit o femeie civilă, și un incendiu într-un câmp din afara orașului. Incendiul a fost lichidat imediat de unitățile de salvare. Nu există alte victime”, a adăugat Ministerul.

În timpul executării sarcinilor de tragere de către unitățile de rachete și artilerie, 30 de ruși, un obuzier de 122 mm, un sistem de rachete cu lansare multiplă de uragan, 4 unități de echipamente blindate și auto, precum și 2 depozite de muniție de câmp au fost “tocate”.

Amintiți-vă că ocupanții ruși au invadat teritoriul ucrainean dimineața devreme pe 24 februarie. Inamicii au tras în instalații militare și civile.

apărătorii Ucrainei au dat o mustrare demnă dușmanilor, în special, 155 de rachete de croazieră, 676 de drone tactice operaționale și 1.649 de tancuri au fost distruse.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.