APU a distrus sistemul rus de apărare aeriană S-300 din regiunea Kherson/fotografie ua.depositphotos.com APU a distrus sistemul rus de apărare aeriană S-300 din regiunea Kherson/fotografie ua.depositphotos.com

Armata ucraineană a distrus o baterie rusă a sistemului de rachete antiaeriene S-300 din Regiunea Herson.

acest lucru s-a întâmplat ca răspuns la bombardarea lui Nikolaev de către ruși din aceste sisteme, conform rezumatului comenzii operaționale “Pivden”.

“Unitățile noastre de rachete și artilerie au distrus o baterie de sisteme de apărare aeriană S-300 în zona Zelenotropinsky în timpul executării sarcinilor de tragere”, se arată în raport.

De asemenea, apărătorii ucraineni au luat sub control focul mai multe facilități de infrastructură de transport pe teritoriul ocupat temporar. După cum sa menționat în Pivden OK, acest lucru limitează semnificativ manevrabilitatea și logistica trupelor rusești inamice.

În plus, este raportat că rușii de lângă Kherson deghizează livrarea de muniție pentru încărcătura civilă.

“Peste 20 de așa-numite camioane KAMAZ “umanitare”, vopsite în alb, au intrat în regiunea Herson. Marfa reală livrată este muniția de artilerie cu butoi și MLRS”, a spus comanda.

Se știe, de asemenea, despre amenajarea de către ocupanții ruși a noilor depozite de muniții în clădirile civile, în special în instituțiile culturale și educaționale.

Citește și:  Zhdanov a sugerat cum ar fi eliberarea lui Kherson Jdanov a sugerat cum ar fi eliberarea lui Herson rușii intră în panică și ajustează urgent planurile: expertul a evaluat șansele APU de a elibera Kherson Rușii se panichează și ajustează urgent planurile: expertul a evaluat șansele APU de a elibera Kherson eliberarea Kherson: a venit punctul de cotitură, rușii pregătesc noi ținte pentru HIMARS-Khlan (video) Eliberarea lui Kherson: a venit punctul de cotitură, rușii “pregătesc” noi ținte pentru HIMARS-Khlan (video) Feigin a anunțat un plan fantastic pentru Ucraina după eliberarea Herson Feigin a anunțat un plan fantastic pentru Ucraina după eliberarea Herson

Anterior, șeful adjunct al Consiliului Regional Herson, Yuri Sobolevsky, a declarat că ocupanții ruși încearcă să restaureze poduri importante din punct de vedere strategic distruse de Forțele Armate ale Ucrainei pe teritoriul ocupat al regiunii.

restaurarea podurilor este importantă pentru ocupanți, deoarece inamicul intenționează să restabilească rutele de aprovizionare întrerupte. Vorbim despre furnizarea de muniție și echipamente militare grele.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *