facebook.com/GeneralStaff.uafacebook.com/GeneralStaff.ua

Armata ucraineană a distrus trecerile pontonului ocupanților din Belogorovka, unde inamicul a încercat să transfere echipamente și personal.

Acest lucru a fost anunțat de șeful administrației militare regionale Luhansk, Serghei Gaidai, în aerul teledonului Informațional.

“În prezent, situația rămâne dificilă, în special în zona Belogorovka, unde inamicul a încercat să creeze o trecere solidă și să transfere echipamente și personal de partea noastră. A fost parțial reușit, dar acum toate traversările pontonului au fost distruse, toate echipamentele au fost distruse, iar rămășițele personalului au fost parțial distruse, parțial au fugit și înotau deja în cealaltă parte”, a spus Gaidai.

El a menționat că există și bătălii grele în zona așezărilor Zolotoe-3, Zolotoe-4 și Ekaterinovka.

“Este greu pentru băieții noștri de acolo, dar ei dețin linia de apărare, nu există descoperiri acolo. Voievodovka este complet controlată și direcția Rubezhansk este, de asemenea, controlată, inamicul nu are succes acolo”, a subliniat Gaidai.

După cum a raportat UNIAN, pe 9 mai, președintele Ova Luhansk, Serghei Gaidai, a declarat că evacuarea din Regiunea Luhansk va fi reluată după “curățarea” Belogorovka, unde ocupanții au traversat pontonul traversând de-a lungul râului.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *