soldații ucraineni au distrus echipamentul rușilor din est/fotografia Statului Major General soldații ucraineni au distrus echipamentul rușilor din est/fotografia Statului Major General

În timpul zilei, armata ucraineană a eliminat aproximativ 130 de ocupanți ruși în zona grupului operațional-tactic “Vostok”.

Acest lucru a fost raportat de comanda Vostok OTU pe Facebook.

“În timpul zilei, pe 13 mai, în zona de responsabilitate a grupului operațional-tactic “Vostok”, trupele fasciste ruse au efectuat 9 atacuri. În plus, daunele provocate de incendiu au fost cauzate punctului de control înainte al Brigăzii 1 de pușcă motorizată separată a așa-numitului “DNR”, – spune mesajul.

Apărătorii ucraineni au distrus, de asemenea, până la 130 de ocupanți ruși, două tancuri inamice, un transportor blindat de personal, cinci vehicule de luptă pentru infanterie, un BMD, două mortare, două drone și două tractoare de artilerie.

După cum a raportat UNIAN, în general, 10 atacuri ale ocupanților ruși au fost respinse astăzi în direcțiile Donetsk și Lugansk.armata ucraineană a distrus 5 tancuri, 5 sisteme de artilerie, 6 vehicule blindate de luptă și 7 vehicule inamice, precum și trei drone Orlan-10.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *