AFU a lichidat comandantul adjunct al Flotei Mării Negre a Federației Ruse:/foto facebook.com/UkrainianLandForces

Armata ucraineană a eliminat comandantul adjunct al Flotei Mării Negre a Federației Ruse pentru activitatea militară și politică Andrei Palia.

Acest lucru a fost raportat de către Forțele Terestre ale Forțelor Armate ale Ucrainei.

“AFU a eliminat comandantul adjunct al Flotei Mării Negre a Federației Ruse pentru muncă militară și politică, căpitanul de rangul 1 Andrey Paliy. Bună dimineața, suntem din Ucraina!”,- se menționează pe pagina de Facebook a Forțelor Terestre ale Forțelor Armate ale Ucrainei.

Fostul deputat al Consiliului Regional de la Kiev, Alexander Aronets, a mai spus pe Facebook că, în 1993, Paliy a refuzat să depună jurământul ucrainean și a trecut la flota de nord a Federației Ruse. El mai scrie că ofițerul rus lichidat a luat parte la anexarea Crimeei în 2014. 

Încă nu se știe unde și în ce circumstanțe a murit. Aronets a menționat că întreaga familie a lui Paliy este militară. Bunicul meu a fost comandant de companie în cel de-al doilea război mondial, tatăl meu a fost marinar, a schimbat multe nave în timpul Războiului Rece, iar fratele meu a fost comandantul navei de aterizare Saratov. 

reamintim, după cum a scris UNIAN, în perioada 24 februarie-18 martie, AFU a distrus cinci generali ruși. Într-o astfel de perioadă, Federația Rusă nu a pierdut atât de mult din Înaltul Comandament nici în cel de-al doilea Război Mondial.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *