militar ucrainean capturat HIMARS American/US Army militar ucrainean capturat HIMARS American/US Army

Armata ucraineană a finalizat deja instruirea cu privire la utilizarea mai multor sisteme de rachete de lansare (MLRS) HIMARS.

Acest lucru a fost anunțat de șeful biroului președintelui (OP) Andrey Ermak.

Potrivit șefului PO, aceste arme ar trebui să ajungă în Ucraina până la sfârșitul lunii iunie.

“Potrivit informațiilor oficiale, HIMARS ar trebui să fie în Ucraina în această lună. Soldații noștri au terminat cursul de pregătire. APU va avea MLR-uri puternice”, se arată în raport.

Citește și:  Arestovich a comentat noua decizie a SUA privind furnizarea de arme către Ucraina (video) Arestovich a comentat noua decizie a SUA privind furnizarea de arme către Ucraina (video) generalul american a numit trăgătorii militari ucraineni de primă clasă pe obuzierele M777 Generalul american a numit armata ucraineană “împușcături de primă clasă” pe obuziere M777

Ce este HIMARS

HIMARS este un sistem american de rachete cu lansare multiplă extrem de mobil dezvoltat la sfârșitul anilor 90.

Acest MLRS este conceput pentru a învinge zonele de concentrare a sistemelor de artilerie, apărarea aeriană și sprijinul împotriva incendiilor, transportul de mărfuri, vehiculele de luptă și transportatorii de personal blindat, precum și pentru a oferi sprijin de incendiu unităților lor.

Sistemul este conceput pentru a trage rachete ghidate și neguidate. Distanța maximă este de 300 km.

După cum a raportat UNIAN, ieri, în urma unei întâlniri în formatul Ramstein-3, șeful Ministerului Apărării al SUA, Lloyd Austin, a anunțat furnizarea unui nou pachet de asistență militară Ucrainei. În special, conține cochilii suplimentare pentru HIMARS.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.