armata ucraineană continuă să doboare avioane militare rusești/foto facebook.com/GeneralStaff.ua

Ieri, pe 11 martie, armata ucraineană a doborât un bombardier rus Su-34 și a lovit încă cinci ținte aeriene, inclusiv patru elicoptere ale ocupanților.

Acest lucru a fost anunțat de comanda Forțelor Aeriene ale Forțelor Armate ale Ucrainei pe pagina sa de Facebook.

“Există informații de la apărarea aeriană a Comandamentului operațional “Nord” despre înfrângerea bombardierului rasist Su-34 din regiunea Chernihiv”, se spune în raport.

De asemenea, se remarcă faptul că, potrivit informațiilor preliminare, unitățile de rachete antiaeriene Buk-M1 și s-300 au lovit cinci ținte aeriene în timpul zilei: un vehicul aerian fără pilot “avanpost” și patru elicoptere ale ocupanților.

În plus, un grup de lucru tactic format din bombardiere Su-24M, avioane de atac Su-25, elicoptere Mi-24 ale aviației armatei a efectuat până la zece raiduri pe coloane de echipamente inamice, în timpul cărora a provocat atacuri puternice cu rachete și bombe asupra vehiculelor blindate și a forței de muncă a rușilor.

Și avioanele de luptă ale Forțelor Aeriene AFU pe aeronavele Su-27 și MiG-29, cu un avantaj numeric semnificativ al inamicului, au condus până la zece bătălii aeriene în mai multe direcții și s-au întors fără pierderi. Nouă rachete aer – aer cu rază medie și scurtă au fost trase asupra avioanelor inamice.

Anterior, UNIAN a spus care este situația pe frontul din Ucraina începând cu 11 martie. În special, trupele rusești au efectuat bombardarea așezărilor de frontieră pe teritoriul Belarusului. Și bombardierele strategice ale Federației Ruse au tras rachete de croazieră asupra instalațiilor din Lutsk, Dnipro și Ivano-Frankivsk.

cu rachete în Lutsk, Rusia a ucis 4 persoane, a rănit 6 și a distrus complet aerodromul.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.