Unian Illustration

Grupul de companii Metinvest a predat armatei a patra tranșă de 2.700 de veste antiglonț.

în total, 4.000 de veste și căști antiglonț au fost deja trimise pe front, potrivit Serviciului de presă Metinvest.

“Acesta nu mai este primul ajutor. Primim a patra încărcătură mare. În total, transferăm cele patru mii de veste și căști antiglonț în față. În prezent, transferăm armura corpului în direcția Kiev. Mâine vom transfera stafidele în direcție”, a declarat Oleg Matvienko, președintele șefului administrației militare regionale din Kiev. 

În plus față de veste și căști antiglonț, compania cumpără și transferă drone, quadrocoptere, Truse de prim ajutor și alte lucruri necesare soldaților care merg direct pe prima linie. 

Reamintim că grupul Metinvest din Rinat Akhmetov și Vadim Novinsky a lansat producția de plăci speciale de oțel pentru veste antiglonț cu cel mai înalt nivel de protecție. 900 de tone de oțel vor fi alocate armatei gratuit, ceea ce va fi suficient pentru producerea a aproximativ 80 de mii de veste antiglonț pentru Forțele Armate și apărare. 

În plus față de oțelul pentru plăci blindate, Metinvest cumpără veste antiglonț, căști și materiale medicale gata făcute în străinătate.  Pentru aceasta au fost alocate 10 milioane de euro.  10.000 de veste antiglonț, peste 8.000 de căști, aproximativ 25.000 de hamuri medicale, turnichete și truse de prim ajutor, precum și 1.100 de imagini termice au fost deja achiziționate.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.