APU a respins atacul rușilor din Regiunea Luhansk/foto UNIANForțele Armate ucrainene au respins atacul rușilor în Regiunea Luhansk/foto UNIAN

armata ucraineană a respins cu succes atacul ocupanților ruși din apropierea satului Toshkovka, Regiunea Luhansk.

acest lucru a fost anunțat de șeful Luhansk Ova Serghei Gaidai.

“Astăzi, rușii au încercat să facă o descoperire în zona Toshkovka, chiar au reușit, dar după munca artileriei noastre, ocupanții au fost învinși”, a spus Gaidai.

Potrivit acestuia, cea mai dificilă situație de pe front rămâne astăzi în Regiunea Luhansk. 

“Luptele persistente continuă în Severodonetsk, orcii încearcă să captureze orașul complet, dar nu reușesc, rezistenții suferă pierderi masive”, a adăugat Gaidai.

Șeful OVA a mai spus că Lisichansk este acum sub controlul autorităților ucrainene, dar este supus bombardamentelor inamice constante. Evacuarea “liniștită” continuă, livrările umanitare sunt livrate zilnic”, a spus el.

Citește și:  ocupanții au acoperit locuitorii comunității Toretsk cu foc în timpul livrării apei: un copil a fost rănit Ocupanții au acoperit locuitorii comunității Toretsk cu foc în timpul alimentării cu apă: un copil a fost rănit câmpurile minate nu au fost șterse: șeful Consiliului regional a povestit cum Federația Rusă a ajuns la Kherson “Câmpurile minate nu au fost eliminate”: șeful Consiliului regional a povestit cum Federația Rusă a ajuns la Kherson SSO din Ucraina a lansat imagini exclusive despre lupta pentru Severodonetsk (video) SSO din Ucraina a lansat imagini exclusive ale luptei pentru Severodonetsk (video)

Anterior, Serghei Gaidai a spus că invadatorii ruși nu mai stabilesc date specifice pentru capturarea Severodonetsk. El a numit, de asemenea, declarațiile rușilor că controlează acest oraș o minciună.

Șeful OVA a adăugat că, în general, situația din Regiunea Luhansk rămâne dificilă, deoarece inamicul completează în mod constant rezervele în direcțiile: Orekhove, Toshkovka, Zolotoe, Kamyshevakha și Severodonetsk.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.