APU avansează la Kherson/facebook.com/GeneralStaff.ua APU avansează spre Herson/facebook.com/GeneralStaff.ua

Armata ucraineană contraatacă cu succes ocupanții din Regiunea Herson.

Acest lucru a fost raportat de Sky News defense analist Michael Clarke. 

Potrivit acestuia, soldații ucraineni lansează o ofensivă cu scopul de a dezocupa Kherson capturat de ruși. Forțele de apărare ucrainene au deschis un front de 80 de kilometri la nord și nord-est de Herson. 

Potrivit unor rapoarte neconfirmate, în ultimele 24 de ore, forțele ucrainene au ajuns la Kiselivka, care este la 26 km de Herson. Aceasta este limita “distanței de șoc” de la Novaya Kakhovka, unde se află barajul de alimentare cu apă în Crimeea. 

Profesorul Clark a menționat că analiștii vor ” monitoriza foarte atent situația din Regiunea Herson. Potrivit lui, lupta ” este încă în curs de dezvoltare în favoarea Ucrainei.”

contraofensivă în Regiunea Herson

Cu o zi înainte, Președintele Volodymyr Zelensky a declarat că Forțele Armate ucrainene exercită presiuni asupra ocupanților din sud, al căror scop este eliberarea Herson.

Citește și:  este prea târziu pentru a scăpa: partizanii Kherson au apelat elocvent la ocupanți (foto) “Este prea târziu pentru a scăpa”: partizanii din Kherson s-au adresat elocvent ocupanților (foto) focuri de artificii de la BMP: APU a arătat distrugerea pozițiilor inamice într-un videoclip spectaculos Focuri de artificii de la BMP: APU a arătat distrugerea pozițiilor inamice într-un videoclip spectaculos rușii au lansat un atac aerian asupra regiunii Donetsk: inamicul își concentrează eforturile asupra ofensivei asupra Slavyansk Rușii au lansat un atac aerian în regiunea Donețk: inamicul se concentrează eforturile pe Ofensiva asupra Slavyansk rușii au tras din uraganele de la Apostolovo din Regiunea Dnipropetrovsk, sunt morți Rușii concediat de la” uragane ” Apostolovo în regiunea Dnipropetrovsk, există morți analiștii americani au descris situația militară din zona Herson (hartă) analiștii americani au descris situația militară din zona Herson (hartă)

Amintiți-vă că în regiunea Herson, apărătorii ucraineni desfășoară o ofensivă în trei direcții. A doua zi, satul Tavrichesky a fost eliberat de invadatorii ruși.

pe 14 iunie, a fost lansat un videoclip care a fost înregistrat de un apărător ucrainean la 10 km de Herson.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.