Rusia suferă pierderi grele în luptele cu APU/fotografie facebook.com/GeneralStaff.ua/ Rusia suferă pierderi grele în luptele cu APU/foto facebook.com/GeneralStaff.ua/

Armata ucraineană a eliminat alți 150 de invadatori ruși.potrivit Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina, 28.850 de ocupanți au fost distruși din 24 februarie.

Inamicul a pierdut, de asemenea, 1.278 tancuri (15 în ultima zi), 3.116 vehicule blindate de luptă (26 pe zi), 596 sisteme de artilerie, 201 sisteme de rachete cu lansare multiplă (1 pe zi), 93 sisteme de apărare aeriană, 204 aeronave, 169 elicoptere (una pe zi), 462 drone.nivel tactic (două pe zi), 104 rachete de croazieră (1 pe zi), 13 nave /bărci, 2.178 unități de autovehicule și tancuri (16 pe zi), 43 de echipamente speciale.

Se remarcă faptul că cele mai mari pierderi ale inamicului din ultima zi au fost observate în direcția Bakhmut.

Citește și:  Ucraina are nevoie de 5-7 ani pentru a șterge teritoriul-Ministru adjunct de Interne Ucraina are nevoie de 5-7 ani pentru a goli teritoriul-Ministru adjunct de Interne dur și sângeros: PO a anunțat începutul fazei finale a războiului din Ucraina Dur și sângeros: PO a anunțat începutul fazei finale a războiului din Ucraina autoritățile din Regiunea Luhansk au numit o condiție în care este posibilă o contraofensivă a Forțelor Armate ale Ucrainei în regiune Autoritățile din Regiunea Luhansk numit condiția în care o contraofensivă a Forțelor Armate ale Ucrainei este posibilă în regiune

războiul din Ucraina: date actualizate

Trupele rusești continuă încercările de a captura regiunile Donetsk și Luhansk, așezările din regiune sunt bombardate de Rashiști non-stop.

În prezent, luptele au loc în vecinătatea Severodonetsk, situația dificilă din Popasnaya și Zolotoye, a declarat șeful Ova Lugansk, Serghei Gaidai.

În est, 11 atacuri inamice au fost respinse, 8 tancuri, 3 sisteme de artilerie, 10 unități de vehicule blindate de luptă, 3 vehicule blindate speciale și 6 unități de vehicule inamice au fost distruse.

Unitățile de apărare aeriană au doborât un vehicul aerian fără pilot de tip Orlan-10 și un complex de aviație fără pilot operațional-tactic ZALA.

În plus, potrivit Institutului pentru studiul războiului, trupele rusești încearcă să-și recâștige vechile poziții la nord de Harkov. Acest lucru se întâmplă fie pentru a întârzia forțele AFU contraatacând în regiune, fie pentru a consolida apărarea în această direcție.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.