Ucraina a devenit primul client de export al acestui tip de echipament/ACS Krab /wojsko PolskieUcraina a devenit primul client de export al acestui tip de echipament/ACS Krab/wojsko Polskie

Cel mai puternic obuzier de artilerie autopropulsat “KRAB” în serviciul armatei poloneze funcționează deja în estul Ucrainei.

Acest lucru a fost anunțat pe Facebook de către Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina.

“arma Victoriei: arma autopropulsată KRAB”, se spune în mesaj.

Se remarcă faptul că tunul de 155 de milimetri are un butoi armat cu o încuietoare cu pană. Echipajul vehiculului de luptă este de 5 persoane, greutatea este de aproximativ 50 de tone. Timpul de tranziție al obuzierului de la marș la poziția de luptă este de 30 de secunde.

Statul Major General a postat, de asemenea, un videoclip la televiziunea militară despre activitatea pistolului autopropulsat KRAB.

Reamintim că guvernul polonez a anunțat un contract record pentru furnizarea de arme Ucrainei în ultimii 30 de ani. Ucraina a semnat, de asemenea, un contract cu Slovacia pentru achiziționarea a opt arme autopropulsate Zuzana 2.

Războiul din Ucraina: date actuale

inamicul a continuat să bombardeze estul Ucrainei, lansând lovituri de rachete asupra altor regiuni ucrainene. 

Armata rusă a intrat în ofensivă în direcția slavă. Toate încercările de acțiuni de asalt în direcțiile așezărilor Semigorye, Vershina, Pokrovskoye și teritoriile centralei termice Uglegorsk au fost respinse cu succes de soldații ucraineni.

Potrivit experților de la Institutul pentru studiul războiului, în stadiul actual al războiului, Rusia se va concentra pe capturarea Seversk și Bakhmut, fără a acorda prioritate capturării Slavyansk.

Dar ofițerii de informații britanici cred că rușii se confruntă cu o lipsă de personal și sunt rupți între ofensiva din Donbass și apărarea regiunii Kherson ocupate.

în bătăliile Forțelor Armate din Ucraina, 38 550 de invadatori și mii de unități de echipament inamic au fost deja distruse.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.