Federația Rusă din Ucraina a făcut o nouă greșeală strategică, spune Alexey Arestovich/foto REUTERSRusia a făcut o nouă greșeală strategică în Ucraina, susține Alexey Arestovich/REUTERS foto

Federația Rusă transferă activ trupe în Kherson capturat de câteva zile.

Trupele ucrainene intenționează să îngroape toți adversarii din Herson într-o manieră prietenoasă, a declarat Alexey Arestovici, consilier al șefului biroului președintelui Vladimir Zelensky, jurnalistei Ruse Yulia Latynina în timpul difuzării pe canalul ei de YouTube.

“…Trupele sunt transferate acolo pentru a cincea zi (începând cu 27 iulie – Ed.), … sunt transferate foarte activ, unde intenționăm să le îngropăm împreună”, a spus sursa.

jurnalistul a fost întrebat dacă Federația Rusă mută trupele într-o capcană strategică?

“…da, și asta este foarte bine. Ei au făcut o greșeală strategică în acest război, în cele din urmă, … dar prima strategică a fost… începutul acestui război în general. Și au făcut al doilea când au luat această decizie…”, – a spus consilierul șefului PO.

Amintiți-vă că trupele rusești au efectuat o invazie pe scară largă a Ucrainei în dimineața devreme a zilei de 24 februarie. Autoritățile ruse nici măcar nu au numit Războiul un război, dar au susținut că au lansat o “operațiune specială” pentru “demilitarizare” și “denazificare”.

Oponenții au reușit să preia controlul asupra mai multor așezări din regiunea Kherson, inclusiv a centrului regional.

pe 27 iulie, Alexey Arestovich a spus că ocupația regiunii “atârnă” de trei poduri – Kakhovsky, Daryevsky și Zheleznodorozhny.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.