invadatorii ruși nu încetează să încerce să pătrundă în Severodonetsk/facebook.com/Головне Gestionarea serviciului de urgență de Stat al Ucrainei în Regiunea Luhansk

În Regiunea Luhansk, copiii gemeni și mama lor au intrat sub focul invadatorilor. Invadatorii ruși nu încetează să încerce să pătrundă în Severodonetsk, civilii suferă de o astfel de “lume rusă”.

Acest lucru a fost anunțat pe pagina sa de telegramă de către președintele Administrației Regionale de Stat din Luhansk, Serghei Gaidai.

 un rezident al Severodonetsk și copiii ei au fost spitalizați/photo Telegram channel of Sergei Gaidai

“O Severodonchanka și cei doi copii gemeni ai ei au fost răniți ca urmare a bombardamentelor. Slavă Domnului că sunt în viață! Critters, copiii tăi au o astfel de copilărie????!!! Nimic sacru!!! Invadatorii ucid ucraineni. Animale…”,- a scris el.

 consecințele bombardării în Severodonetsk/canalul de telegramă foto al lui Serghei Gaidai

Gaidai a adăugat, de asemenea, că medicii din Regiunea Luhansk lucrează acum la limita puterii umane. După cum puteți vedea în fotografie, există o mulțime de victime ale “lumii rusești”.

 bebelușii gemeni au intrat sub foc de la ocupanții din Regiunea Luhansk/canalul de telegramă foto al lui Sergey Gaidai

Cu toate acestea, ocupanții nu se opresc. Potrivit lui Gaidai, astăzi, 12 martie, a existat și o “sosire” inamică la spitalul din Severodonetsk. 

anterior, UNIAN a raportat deja că în Regiunea Luhansk, ocupanții au înregistrat un videoclip fals în sprijinul lui Putin, au lucrat conform “manualului”. În Svatovo, zece persoane necunoscute, jucând rolul locuitorilor locali, au mulțumit Federației Ruse pentru “eliberare”.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.