știri Lviv/foto Unian, Miroslav Bzikadze

Războiul cu Rusia a forțat milioane de oameni să-și părăsească orașele natale și satele. Mii de oameni vin în Lviv în fiecare zi, fugind de război. Orașul le oferă adăpost, hrană și alte ajutoare necesare. Serviciul de presă al orașului Lviv Consiliul a spus în cazul în care să se aplice în Lviv pentru ajutor persoanelor strămutate.

asistență pentru Refugiați în Lviv-adrese

În prezent, există 7 centre de coordonare în Lviv, unde persoanele strămutate intern pot solicita asistența necesară. Iată adresele lor:

călătorie de la Lviv în Polonia

Există un transfer zilnic gratuit în Polonia pentru migranți. În acest scop, sunt implicate 50 de autobuze mari, care fac de la 70 la 120 de zboruri pe zi.

“Autobuzele funcționează în două locații: gara principală și stația Pidzamche. Călătoria este gratuită. Autobuzele așteaptă pasageri la stația de autobuz a orașului. Dacă este necesar, Locul de plecare va fi sugerat de coordonatorii voluntari”, relatează Consiliul Municipal.

este transportat la granița poloneză în timpul zilei. În cazul în care migranții au sosit în Lviv seara sau noaptea, acestea sunt luate cu autobuzul de la stația de la Centrul de coordonare și temporar stabilit. Și dimineața, dacă doriți, puteți profita de posibilitatea livrării la frontieră.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.