armata a cerut ucrainenilor să facă tot posibilul pentru victorie/foto facebook.com/Kochevenko armata a cerut ucrainenilor să facă tot posibilul pentru victorie/foto facebook.com/Kochevenko

Ofițer al 95 brigada separată de asalt aerian al Forțelor Armate din Ucraina Yuriy Kochevenko a explicat de ce ucrainenii trebuie să câștige chiar acum. 

Acest lucru a fost discutat în mesajul său video postat pe Facebook.

Ofițerul a povestit cum i-a întrebat pe subordonații săi care dintre ei au luptat în 2014-2015 și a aflat că unii dintre ei au acum 18-20 de ani, iar apoi erau încă copii.

“Unul dintre băieți a răspuns:”Domnule comandant, așa că am 18 ani.” Mai întâi gândul: “copil, ce faci aici?”. Dar nu, nu un copil. Un om care și-a dovedit în mod repetat curajul. Dar faptul că avea 10 ani la acea vreme… Și acum este forțat să meargă la război acum, pentru că atunci nu am putut să-l oprim și să-l terminăm complet. Se pare că am moștenit războiul generației următoare. Nu vreau să-l transmitem mai departe. Nu vreau ca copiii mei să termine ceea ce nu am terminat încă”, a spus armata. 

Citește și:  APU a spus cum va avea loc mobilizarea în viitorul apropiat APU a povestit cum va avea loc mobilizarea în viitorul apropiatexpertul a explicat de ce atât de mulți generali ruși mor în Ucraina expertul a explicat de ce atât de mulți generali ruși mor în Ucraina

El a cerut ucrainenilor să facă tot posibilul pentru a câștiga – de dragul viitorului copiilor. 

“La urma urmei, trebuie să punem capăt acestui război complet, astfel încât Ucraina să fie liberă și copiii noștri să crească fericiți, sănătoși și în siguranță. Credeți în Ucraina”, a rezumat ofițerul.

după cum a scris UNIAN mai devreme, Președintele Ucrainei Volodymyr Zelensky a raportat că până la 100 de soldați ucraineni sunt uciși și aproximativ 500 sunt răniți în fiecare zi în bătăliile din Donbas.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.