luptele acerbe continuă în Regiunea Luhansk/foto Administrația Regională de Stat LuhanskLuptele acerbe continuă în Regiunea Luhansk/foto Administrația Regională de Stat Luhansk

începând de astăzi, este aproape imposibil să ajungeți de la Severodonetsk la Lisichansk.

Acest lucru a fost declarat în timpul teledonului all-ucrainean de către șeful administrației militare-civile a orașului Lysychansk, Alexander Zaika.

“Situația este cea mai dificilă, bombardarea este constantă, ceva ajunge în fiecare minut, deci situația este foarte dificilă. Este aproape imposibil să ajungi la Lisichansk din Severodonetsk, pentru că acolo se desfășoară lupte acerbe, deci este aproape nerealist”, a spus el.

Citește și:  Statul Major General a povestit despre pierderile uriașe ale ocupanților ruși într-una din direcții Statul Major General a povestit despre pierderile uriașe ale ocupanților ruși într – una din direcțiile

potrivit acestuia, astăzi există posibilitatea de a furniza ajutor umanitar și apă oamenilor-acestea sunt distribuite la fața locului de către angajații Serviciului de urgență de Stat.

“Viața în oraș este așa – au ieșit, au luat ajutor umanitar, au colectat apă și s-au dus imediat la adăpost. Nu există nicio mișcare în oraș”, a spus el.

După cum a raportat UNIAN, trupele rusești au intrat în Severodonetsk în timpul luptelor acerbe din 30 mai și au ocupat 70% din oraș începând cu 1 iunie. Luptele de stradă feroce nu se opresc în Severodonetsk.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.