rușii acoperă în mod regulat regiunea Sumy/fotografie t.me/Zhyvytskyy rușii acoperă în mod regulat zona Sumy/fotografie t.me/Zhyvytskyy

Astăzi, pe teritoriul unei comunități de tineri din regiunea Sumy, ca urmare a bombardării de către ocupanții ruși, o persoană a fost ucisă și alta a fost rănită.

Acest lucru a fost anunțat în canalul său de telegramă de către șeful administrației militare regionale Sumy Dmitry Zhivitsky.

“La prânz, două drone au aruncat patru explozivi pe teritoriul yunakov hromada. Au existat, de asemenea, trei runde de mortar. O persoană a fost ucisă, una a fost rănită”, a spus el.

De la ora 18:00, potrivit lui Zhivitsky, a început bombardarea comunităților Seredino-Budskaya și Znob-Novgorod.

“Inamicul trăgea din artilerie cu butoi și rachetă. În total sunt 28 de sosiri. Nu există victime și distrugeri”, a menționat președintele OVA.

Citește și:  armata rusă suferă pierderi semnificative și nu vrea să lupte-Statul Major General Armata rusă suferă pierderi semnificative și nu vrea să lupte – Statul Major General  soldații ucraineni au respins cu succes asaltul rușilor din regiunea Donetsk - Statul Major General Soldații ucraineni au respins cu succes asaltul rușilor în regiunea Donețk-Statul Major General Zelensky a vizitat în secret Lisichansk, unde continuă ostilitățile active-MP (foto) Zelensky a vizitat în secret Lisichansk, unde continuă ostilitățile active-MP (foto)  Rusia a tras 14 rachete de croazieră în sudul Ucrainei, a distrus un depozit de alimente (foto) Rusia a tras 14 rachete de croazieră la sudul Ucrainei, a distrus un depozit de alimente (foto)

După ora 18: 30, 23 de focuri de mortar au fost înregistrate din Rusia pe belopolskaya hromada. După ora 19: 00, ocupanții ruși au început să bombardeze Velikopisarevskaya hromada, 32 de runde de mortar. De la ora 19:30 a fost din nou foc pe znob-Novgorod hromada, 7 sosiri dintr-un mortar. Nu există victime și distrugeri.

după cum a raportat UNIAN, în această dimineață Dmitry Zhivitsky a raportat că ocupanții ruși au efectuat o bombardare de artilerie a oblatului Sumy, au fost înregistrate “30 de parohii”.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.