O persoană a fost ucisă și opt persoane au fost rănite în Kramatorsk/foto t.me/pavlokyrylenko_donoda o persoană a fost ucisă și opt persoane au fost rănite în Kramatorsk/foto t.me/pavlokyrylenko_donoda

În timpul zilei de astăzi în regiunea Donețk, ocupanții ruși au ucis din nou și au rănit un număr mare de civili.

Acest lucru a fost spus de șeful administrației militare regionale Donetsk Pavel Kirilenko pe Teleton.

“În total, cinci persoane au murit astăzi. Aceste zile nu s-au încheiat… Și 13 persoane au fost rănite. Acest lucru este pentru civili”, a spus Kirilenko.

Potrivit acestuia, în special, o persoană a fost ucisă și opt persoane au fost rănite în Kramatorsk.

“Au existat, de asemenea, atacuri asupra Kramatorsk, Bakhmut – sub numeroase atacuri. Mai mult, acestea sunt cartiere rezidențiale”, a menționat președintele OVA.

El a menționat, de asemenea, că în noaptea de 29 iulie, Slavyansk a fost bombardat; Konstantinovka a fost sub bombardament periodic; Maryinka, Krasnogorovka, Avdiivka și Toretsk sunt sub foc constant.

“Direcția Bakhmut rămâne cea mai tensionată în acest moment. Dar nu uitați direcția Liman. Dar există un singur scop – de a ajunge la Slavyansk, Kramatorsk. Dacă inamicul este acum mai activ în direcția Liman prin bombardare, atunci direcția Bakhmut, în principiu, în întreaga direcție, există o mare amenințare de acțiuni inamice active. Dar putem spune cu siguranță că inamicul nu are succes și nu a avansat”, a spus Kirilenko.

în plus, șeful OVA a menționat că două treimi din persoanele care locuiesc acolo au fost evacuate din Regiunea Donețk.

Citește și:  decojirea coloniei din Elenovka: RosSMI a început să publice videoclipuri cu prizonierii supraviețuitori Bombardarea coloniei din Elenovka: RosSMI a început să publice videoclipuri cu prizonierii supraviețuitori Reznikov despre crima de război a Federației Ruse din Olenovka: acesta este Katyn ucrainean Reznikov privind crima de război a Federației Ruse din Olenovka:”acesta este Katyn ucrainean”  uciderea în masă a prizonierilor din Yelenovka: SBU și serviciile de informații au emis o declarație comună Uciderea în masă a prizonierilor din Yelenovka: SBU și serviciile de informații au emis o declarație comună APU a raportat eliberarea unei așezări în direcția Donetsk APU a raportat cu privire la eliberarea unei așezări în direcția Donetsk noi sosiri în Nikolaev: rușii au folosit cochilii de cluster ,există victime (fotografii, videoclipuri) În Nikolaev noi “sosiri”: rușii au folosit cochilii de cluster, există victime (fotografii, videoclipuri)Kharkiv se pregătește pentru o a doua ofensivă rusă asupra orașului și regiunii - Sinegubov Kharkiv se pregătește pentru o a doua ofensivă rusă asupra orașului și regiunii – Sinegubov

După cum a raportat UNIAN, astăzi, pe 29 iulie, ca urmare a bombardării Kramatorsk, o clădire rezidențială a fost complet distrusă și a luat foc. La început a fost raportat despre un mort și 5 răniți.

aproximativ 20 de case au fost, de asemenea, avariate.

Mai târziu, serviciul de urgență de Stat a raportat că în Kramatorsk, în timpul analizei molozului unei clădiri rezidențiale, a fost găsit cadavrul unui alt bărbat decedat.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *