rușii au ucis 4 civili din regiunea Donetsk/facebook.com/GeneralStaff.ua Rușii au ucis 4 civili din regiunea Donetsk/facebook.com/GeneralStaff.ua patru civili au fost uciși și șapte răniți în urma bombardamentelor inamice din Regiunea Donețk.

Acest lucru a fost anunțat de șeful administrației militare regionale Donetsk Pavel Kirilenko.

“Pentru 6 iunie, rușii, invadatorii ruși au ucis 4 civili în regiune: doi în New York, unul în santinelă și unul în nisipuri. Alte 7 persoane au fost rănite”, a spus el.

Potrivit lui Kirilenko, a fost posibilă și astăzi clarificarea informațiilor despre un mort în estuar și doi răniți în Liman hromada.

În plus, 4 civili au fost înregistrați în Konstantinovka, care au fost răniți pe teritoriul regiunii Luhansk.

Președintele OVA a subliniat încă o dată că nu este încă posibil să se stabilească numărul exact al victimelor din Mariupol și Volnovakha.

Citește și:  un alt voluntar Georgian a murit în Ucraina Un alt voluntar Georgian a fost ucis în Ucraina APU a oprit ofensiva invadatorilor într-o singură direcție: pierderile inamice au fost numite APU a oprit ofensiva invadatorilor într-o singură direcție: pierderile inamice au fost numite  Germania a clarificat că furnizarea de apărare aeriană către Ucraina va dura luni Germania a clarificat că furnizarea de apărare aeriană Ucrainei va dura luni în Germania au explicat de ce țara este acuzată de asistență insuficientă pentru Ucraina în Germania au explicat de ce țara este acuzată de asistență insuficientă Ucraina

După cum a raportat anterior UNIAN, Statul Major General a spus că armata ucraineană deține controlul în Severodonetsk, Regiunea Luhansk, luptele se desfășoară în partea de est a orașului.

Se remarcă faptul că, în direcția slavă, ocupanții se pregătesc pentru reluarea operațiunilor de asalt pentru a îmbunătăți situația tactică și pentru a umple pierderile, pregătesc personal pe teritoriul Federației Ruse.și în direcția South Bug, ocupanții ruși încearcă să-și mențină pozițiile și se pregătesc să intensifice ostilitățile.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.