rușii au început să folosească drone ale Ministerului Situațiilor de urgență/fotografia OOSRușii au început să folosească drone ale Ministerului Situațiilor de urgență/fotografie a OOS

în Donbass, armata ucraineană a distrus o dronă a Ministerului Situațiilor de Urgență din Rusia.

Acest lucru este raportat pe pagina de Facebook a operațiunii forțelor comune.

“În regiunea Donetsk, soldații de recunoaștere ai Grupului forțelor unite distrug cu succes sistemele aeriene fără pilot inamice ale ocupanților ruși Orlan-10”, se spune în raport.

Sediul OOS a publicat o fotografie a unuia dintre dronele doborâte, care arată că aparține Ministerului Situațiilor de Urgență al Federației Ruse.

“Se poate observa că ocupanții au un timp foarte greu cu dronele lor. Acum așteptăm deltaplanele lor de luptă și baloanele tactice cu zmee pe cer”, a adăugat OOS.

Oos photofotografie a OOS Oos photo Oos photo

Anterior, sa raportat că armata ucraineană a doborât cea mai nouă dronă rusă “Orlan-10”.

Citește și: există speranță pentru evacuarea rezidenților Mariupol pe teritoriul controlat de Ucraina - consiliul municipal Există speranță pentru evacuarea rezidenților Mariupol pe teritoriul controlat de Ucraina-Consiliul Local  lupta se intensifică în est, Rusia poate recurge la mobilizarea pe scară largă - Ministerul Apărării Luptele se intensifică în est, Rusia ar putea recurge la mobilizarea pe scară largă-Ministerul ApărăriiPay or die: Podolyak a spus cum se va dovedi mobilizarea în masă în Federația Rusă “Pay or die”: Podolyak a spus cum se va dovedi mobilizarea în masă în Federația Rusă

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *