grănicerii au înregistrat un mesaj video către ocupanți/screenshot

Astăzi, pe 13 martie, armata rusă a tras pe terenul de antrenament Yavorovsky, în urma căruia 35 de persoane au fost ucise. Polițiștii de frontieră ai Forțelor Armate din Ucraina le-au promis ocupanților o socoteală pentru ceea ce au făcut.

Așadar, polițiștii de frontieră ucraineni au înregistrat un mesaj video în care au remarcat că așteptau invadatorii la o distanță de o lovitură, iar din partea lor ar fi corect.

“Orci, ați lovit Centrul Internațional pentru pace și securitate cu rachete. Ai ucis oameni. Ai dărâmat zidurile. Dar nu puteți rupe profesionalismul și coerența pe care polițiștii de frontieră și frații lor din Forțele Armate și Garda Națională le-au primit la terenul de antrenament Yavorovsky”, a spus unul dintre polițiștii de frontieră.

Anterior, Statele Unite au explicat de ce Federația Rusă a lovit la locul de testare Yavorovsky. “Putin este dezamăgit de faptul că trupele sale nu fac atât de multe progrese pe cât credea în marile orașe ale țării, în special la Kiev. Prin urmare, el extinde numărul de ținte și încearcă să deterioreze fiecare regiune a țării”, a spus Jake Sullivan.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.