Pot exista mai mult de o mie de victime ale atacului aerian asupra Teatrului Dramatic Mariupol, a aflat deputatul poporului/foto azov.org.ua

Cel puțin 1.300 de persoane au rămas în adăpostul de bombe al Teatrului Dramatic din Mariupol după atacul aerian inamic.

Nimeni nu sortează dărâmăturile teatrului, iar oamenii nu au nicio șansă să iasă, a scris deputatul Serghei Taruta pe Facebook.

“…Se știe cu siguranță că adăpostul pentru bombe a supraviețuit. Cu toate acestea, este format din trei părți, nu se știe dacă vreunul dintre ei a suferit. Dimineața, cel puțin 130 de persoane au ieșit în viață de sub dărâmături, care au fost demontate chiar de locuitorii din Mariupol…”,- adjunct al Poporului a remarcat.

El a aflat de la oameni care se ascundeau în Teatrul Dramatic și au reușit să scape din Mariupol că cel puțin 1.300 de persoane au rămas în adăpostul pentru bombe.

“Nimeni nu știe câți oameni continuă să fie sub dărâmături, câți răniți și morți sunt. Este clar doar că oamenii nu au nicio șansă să iasă de acolo. Nimeni nu demontează molozul. Serviciile care ar trebui să rezolve molozul, serviciile de salvare, atât municipale, cât și de stat, au fost distruse fizic de ocupanții Rashisti în zilele blocadei. Mulți medici au fost uciși…”,- A adăugat Taruta.

Amintiți-vă că ocupanții au aruncat o bombă pe un teatru de Teatru din Mariupol în seara zilei de 16 martie. Erau o mulțime de oameni în adăpostul de bombe al Teatrului. 

pe 17, a devenit cunoscut faptul că adăpostul pentru bombe a rezistat atacului inamicului și a început operațiunea de salvare a victimelor.

în aceeași zi, Regimentul Azov a raportat că inamicul a tras asupra ofițerilor SBU care încercau să scoată cetățenii de sub dărâmăturile Teatrului Dramatic.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.