atac asupra Lviv: numărul victimelor a crescut, focul cu rachete a fost efectuat din regiunea caspică/foto de Alexander KamyshinAtacul asupra Lviv: numărul victimelor a crescut, focul de rachete a fost efectuat din regiunea caspică/foto de Alexander Kamyshin

Numărul victimelor atacului de dimineață asupra Lviv a crescut. Rachetele de croazieră au fost folosite pentru tragere, lansarea a avut loc din regiunea caspică.  

Acest lucru a fost anunțat de către președintele Lviv Ova maxim Kozitsky. 

Anterior se știa deja despre 6 morți și 11 răniți, inclusiv un copil. Acum trei victime sunt în stare gravă, copilul are răni minore.

Câteva ore mai târziu, numărul morților a crescut.

“Din această oră, sunt cunoscuți 7 morți. Aceștia sunt primii oameni care au murit ca urmare a lovirii Lvivului”, a spus el.

Șeful OVA a subliniat că datele despre morți și răniți se pot schimba în continuare.

Potrivit informațiilor disponibile, rachetele de croazieră lansate cu aer au fost folosite pentru a ataca orașul, care au fost trase din regiunea caspică.

Dintre cele patru rachete, trei au lovit instalațiile de infrastructură militară. Printre acestea se numără depozitele care nu au fost folosite. O altă rachetă a lovit magazinul de anvelope.

“Ca urmare a loviturilor, au avut loc incendii. Acestea au fost deja complet stinse la ambele site-uri. Unitățile GSCHS demontează molozul. Ambele obiecte sunt complet distruse. Ferestrele din case și vehicule au fost avariate în jurul punctelor afectate”, a spus Kozitsky.

decojirea Lviv pe 18 aprilie: ceea ce este cunoscut

După cum a raportat UNIAN, în dimineața zilei de Luni, 18 aprilie, invadatorii ruși au efectuat mai multe atacuri cu rachete asupra Lvivului.

La început, șeful OVA, Maxim Kozitsky, a informat că armata rusă a efectuat patru lovituri de rachete. În același timp, primarul din Lviv informat despre mai multe. 

“5 lovituri de rachete vizate pe Lviv. Serviciile relevante au plecat deja la locul respectiv. Aflăm informații mai detaliate”, a scris Sadovy. 

Lviv Consiliul Local adjunct Andrian Gutnik a spus că la început ocupanții vizează rachete la Ivano-Frankivsk, dar în ultimul moment au schimbat direcția.

Ulterior, președintele OPU, Mikhail Podolyak, a declarat că, ca urmare a bombardării dimineții din Lviv, facilitățile de infrastructură civilă au fost avariate. În același timp, șeful Ukrzaliznytsia, Alexander Kamyshin, a informat că mai multe rachete au lovit în apropierea instalațiilor feroviare și au publicat o fotografie. 

datorită congestiei trenurilor care așteaptă sfârșitul alarmei la Lviv, UZ a fost informat despre posibila întârziere a trenurilor.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.