rachetele care au atacat Lviv au vizat Ivano-Frankivsk/foto de Alexander Kamyshin

Luni, 18 aprilie, invadatorii au lovit Lviv cu rachete ghidate. La început au vizat Ivano-Frankivsk, dar în ultimul moment și-au schimbat direcția.

Acest lucru a fost declarat de către adjunct al orașului Lviv Consiliul Andrian Gutnik pe aer de Espresso TV.

Traficul a fost stabilizat în Lviv, dar unele direcții au fost schimbate. Gara funcționează și în modul obișnuit.

“Cred că a fost un avertisment pentru mulți rezidenți Lviv și oameni care sunt strămutate în mod intenționat, care sunt acum în Lviv, astfel încât acestea să nu neglijeze semnalele de alarmă de aer. Poate că Lviv a fost relaxat în această privință. Din câte înțelegem, nu există încă date oficiale de la administrația militară din Lviv. Se știe că vizual în regiunea Ivano-Frankivsk, când rachetele au zburat, eizburam în aceeași direcție. La punctele de control, există informații că acestea au fost văzute de cotitură în direcția de Lviv. Acestea au fost rachete ghidate care au zburat într-o singură direcție, alerta aeriană a avertizat că rachetele zboară spre vestul Ucrainei și au vizat Ivano-Frankivsk, dar în ultimul moment au fost întoarse în direcția Lviv”, a spus el.

decojirea Lviv pe 18 aprilie: ceea ce este cunoscut

După cum a raportat UNIAN, în dimineața zilei de Luni, 18 aprilie, invadatorii ruși au efectuat mai multe atacuri cu rachete asupra Lvivului.

Conform informațiilor preliminare ale șefului OVA Maxim Kozitsky, armata rusă a efectuat patru lovituri de rachete. În același timp, primarul din Lviv informat despre mai multe. 

“5 lovituri de rachete vizate pe Lviv. Serviciile relevante au plecat deja la locul respectiv. Aflăm informații mai detaliate”, a scris Sadovy. 

Ulterior, a devenit cunoscut faptul că, ca urmare a bombardării dimineții din Lviv, facilitățile de infrastructură civilă au fost deteriorate.

Șeful Ukrzaliznytsia, Alexander Kamyshin, a declarat că mai multe rachete au lovit în apropierea instalațiilor feroviare și au publicat o fotografie. 

Pentru congestia trenurilor care așteptau sfârșitul alarmei la Lviv, UZ informează despre posibila întârziere a trenurilor.

în timpul atacului cu rachete de la Lviv, cel puțin 17 persoane au fost rănite, dintre care 6 au fost ucise.

 Photo of lions fired rockets: consecințele din 18 aprilie 2022 fotografie UNIAN Photo of lions fired rockets: consecințele din 18 aprilie 2022 foto UNIAN  Photo of lions fired rockets: consecințele din 18 aprilie 2022 foto UNIAN fotografia rachetelor trase de lei: consecințele din 18 aprilie 2022fotografie UNIAN de la UNIX Photo of Lviv fired rockets: consecințele din 18 aprilie 2022 foto UNIAN Photo of Lviv fired rockets: consecințele din 18 aprilie 2022 foto UNIAN ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.