La Kiev, ca urmare a unei greve de rachete, un angajat al lui Leroy Merlin, care face afaceri în Rusia/fotografie ua.depositphotos.com

Ca urmare a exploziei care a avut loc duminică seara în districtul Podolsk din Kiev, cel puțin un angajat al companiei Leroy Merlin Ucraina a fost ucis.

Acest lucru a fost raportat de serviciul de presă al companiei, precum și de omul de afaceri și fostul ministru al Cabinetului Dmitry Dubilet pe Facebook.

“Astăzi, Leroy Merlin Ucraina a fost direct afectată de tragedie. Dar magazinul distrus nu este nimic în comparație cu viețile pierdute ale colegilor. Ne vom aminti mereu”, a spus compania.

În același timp, numărul victimelor atacului nu a fost specificat.

Biroul ucrainean al companiei a solicitat aderarea la petiția împotriva activităților magazinelor grupului ADEO, care deține și Leroy Merlin în Rusia.Dmitri Dubilet a raportat că, ca urmare a exploziei de la Kiev, un angajat Leroy Merlin a fost ucis.

Anterior, UNIAN a scris că în seara zilei de 20 martie 2022, Forțele Armate ale Federației Ruse au bombardat o zonă rezidențială din districtul Podolsk din Kiev. Agențiile ucrainene de aplicare a legii au stabilit că mijloacele de război interzise de dreptul internațional au fost utilizate în timpul bombardamentelor. 

ca urmare a bombardamentului, un centru comercial local a luat foc. Ferestrele din clădirile rezidențiale din apropiere au fost, de asemenea, avariate, iar mașinile au fost parcate în apropiere.

ca urmare a acestui bombardament, opt persoane au fost ucise. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.