rușii au lovit Kramatorsk cu rachete/screenshotRușii au lovit Kramatorsk cu rachete/screenshot

ca urmare a unui atac de rachete de către ocupanții ruși din Kramatorsk, o persoană a fost ucisă, șase au fost răniți.

Acest lucru a fost anunțat pe pagina sa de Facebook de către șeful administrației militare regionale Donetsk Pavel Kirilenko.

“Un mort, șase răniți – acestea sunt consecințele atacului cu rachete de astăzi asupra Kramatorsk. Conform concluziilor experților în explozivi, inamicul a folosit o rachetă de croazieră de aviație R-37”, a spus el.

Citește și:  ocupanții au privat cetățenii Ucrainei de proprietatea imobiliară din Mariupol Ocupanții “lipsit” cetățenii din Ucraina a dreptului de proprietate asupra bunurilor imobile în Mariupol  inamicul a tras în regiunea Dnipropetrovsk de la Grads and barrel artillery-Reznichenko inamicul a tras în regiunea Dnipropetrovsk de la grads and barrel artillery – Reznichenko

Kirilenko a adăugat că zece clădiri înalte din partea centrală a orașului au fost avariate.

“Inamicul lansează din ce în ce mai multe atacuri cu rachete asupra regiunii Donetsk, fără a lăsa nicio șansă civililor să scape. Prin urmare, încă o dată fac apel la toți cei care rămân încă pe teritoriul regiunii, cu un apel pentru evacuare”, a scris șeful OVA.

După cum a raportat UNIAN, ocupanții ruși astăzi, pe 19 iulie, au lovit în centrul orașului Kramatorsk. În același timp, serviciul de urgență de Stat al Ucrainei a raportat că, ca urmare a bombardării inamice de astăzi a unui bloc de apartamente din Kramatorsk, 10 persoane au fost rănite.

de asemenea, un incendiu a izbucnit într-o clădire de apartamente cu cinci etaje din cauza bombardamentelor.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.