În Chortkov a arătat consecințele unei greve cu rachete asupra clădirilor rezidențiale /screenshotîn Chortkov a arătat consecințele unei greve cu rachete asupra clădirilor rezidențiale/screenshot

Patru rachete rusești au lovit clădiri rezidențiale din Chortkov, Regiunea Ternopil. În apartamente erau civili cu copii.

Videoclipul corespunzător de pe scenă a fost publicat de șeful Ternopil OVA, Vladimir Trush.

“Serviciul de urgență de stat, poliția, geniștii și alte servicii au lucrat la fața locului toată noaptea. Munca continuă. Mulțumesc tuturor salvatorilor care și-au riscat propria viață pentru a elibera oamenii de sub dărâmături”, se spune în mesaj.

Citește și:  un videoclip despre lansarea rachetelor de calibru rusesc în Ucraina a apărut în rețea Un videoclip despre lansarea rachetelor rusești Kalibr în Ucraina a apărut pe web 11 ocupanți și echipamente inamice au fost raportate distruse la prânz În OK “Pivden” a raportat distrugerea a 11 ocupanți și echipamente inamice

în același timp, el a menționat că SBU a lansat o anchetă în acest fapt.

Imaginile lansate arată clădiri deteriorate cu cinci etaje, mașini distruse, precum și un loc de joacă acoperit cu resturi.

grevă de rachete pe Chortkov – ceea ce este cunoscut

La 11 iunie seara sa raportat că Federația Rusă a efectuat o lovitură de rachete asupra districtului Chertkovsky din regiunea Ternopil. Pe 12, Vladimir Trush a scris că copiii au fost răniți ca urmare a bombardamentelor inamice.

El a spus mai târziu că un total de 22 de persoane au fost rănite. În același timp, Trush a clarificat că printre victime se află șapte femei și un copil de 12 ani care avea cusături. Tot ieri, locuitorii centrului raional au rămas fără alimentare cu gaz.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.