ocupanții ruși au lovit Mykolaiv cu rachete pe 22 iunie/screenshot ocupanții ruși au lovit Mykolaiv cu rachete pe 22 iunie/screenshot

Ca urmare a bombardării inamice a lui Mykolaiv, o persoană a fost ucisă, două au fost rănite, două afaceri au fost distruse și mai multe case au fost avariate.

Acest lucru a fost raportat de primarul Nikolaev Alexander Senkevich în timpul teletonului de informații.

“În prezent, există informații despre victimele a două întreprinderi private, pe teritoriul cărora existau combustibili și lubrifianți. O școală a fost avariată: ferestrele au fost sparte, acoperișul a fost deteriorat și cinci clădiri înalte… ușile și ferestrele de intrare sunt scoase în ele”, a spus el.

De asemenea, potrivit lui Senkevich, ferestrele, ușile și acoperișurile au fost scoase în alte patru case private.

În plus, ca urmare a unei rachete care a lovit una dintre întreprinderi, materialele au luat foc, din această cauză, aproape întregul oraș a fost învăluit în fum negru.

“Pompierii lucrează, dar, de fapt, totul ar trebui să ardă acolo, pentru că este imposibil să-l stingem”, a menționat primarul.

informațiile despre morți și răniți sunt clarificate, a spus Senkevich.după cum a raportat UNIAN, astăzi invadatorii ruși au lovit Mykolaiv cu șapte rachete.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.