în special, victimele sunt în spital cu arsuri/foto : depositphotos.uaÎn special, victimele sunt în spital cu arsuri/foto : depositphotos.ua

Opt victime rămân în spital ca urmare a atacului cu rachete de ieri asupra unui depozit de petrol din Regiunea Dnipropetrovsk.

Acest lucru a fost anunțat de către președintele Consiliului regional Dnipropetrovsk Nikolay Lukashuk.

“În prezent, opt victime se află în instituțiile medicale din regiune cu arsuri, alte patru sunt tratate în ambulatoriu”, a spus el.

Potrivit lui Lukașuk, astăzi trupele de ocupație rusești au bombardat din nou teritoriile de frontieră ale comunităților Zelenodolsk și Apostolice.

“Nu au existat victime și nici pagube, toate comunicațiile funcționează. În plus, teritoriul din apropierea satului din prima mai, în cartierul Krivoy Rog, a fost bombardat de “uragane”. Invadatorii au intrat pe câmpuri”, a spus președintele Consiliului regional.

El a adăugat că luptele dintre unitățile Forțelor Armate ale Ucrainei și forțele inamice de pe teritoriul regiunii Herson din apropierea districtului Krivoy Rog au fost înregistrate și în timpul zilei.

După cum a raportat UNIAN, pe 18 iunie, trei rachete rusești au lovit un depozit de petrol din Districtul Novomoskovskiy din Regiunea Dnipropetrovsk, a izbucnit un incendiu la scară largă.

Astăzi, pe 19 iunie, un rezervor de combustibil a explodat la un depozit de petrol care a fost bombardat de ocupanți, un salvator a fost ucis, încă doi au fost arși.

în total, ca urmare a bombardării depozitului de petrol, 14 persoane au fost rănite, două au fost ucise.

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.