numărul victimelor bombardării Vinniței de către ocupanți a crescut la 21 de persoane/fotografie t.me/dsns_telegram Numărul victimelor bombardării Vinnytsia de către ocupanți a crescut la 21 de persoane/fotografie t.me/dsns_telegram

joi, 14 iulie, numărul victimelor unui atac cu rachete inamice asupra Vinnytsia a crescut la 21 de persoane.

34 de victime sunt în stare gravă, spune canalul Telegram al Serviciului de urgență de Stat al Ucrainei.

Potrivit Ministerului, 91 de persoane au solicitat ajutor medical după atacul inamic, 52 de persoane au fost spitalizate, inclusiv patru copii.în plus, 55 de clădiri și 40 de mașini au fost avariate.

“Căutarea continuă pentru 46 de persoane, cu care nu există nicio legătură”, au spus salvatorii.

Se menționează că la fața locului au fost implicate 319 persoane și 33 de echipamente de la Serviciul de Stat pentru Situații de urgență. Pirotehnicii, manipulatorii de câini și psihologii au lucrat, de asemenea.

Amintiți-vă că în dimineața zilei de 14 iulie, armata rusă a lansat rachete în centrul orașului Vinnytsia, au lovit o clădire cu spații de birouri. Un incendiu a izbucnit la locul sosirilor, focul s-a răspândit în parcare.

Mai târziu a devenit cunoscut despre moartea a 20 de persoane, dintre care trei victime erau copii.potrivit Comandamentului Forțelor Aeriene AFU, rușii au lovit centrul orașului Vinnița cu rachete de croazieră Kalibr, lansându-le dintr-un submarin din Marea Neagră.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *