nu au fost înregistrate acțiuni active ale ocupanților în direcția Limansky/fotografie ua.depositphotos.com în direcția Limansky a acțiunilor active ale ocupanților care nu sunt fixe/foto ua.depositphotos.com

Invadatorii ruși au asaltat fără succes Severodonetsk, Regiunea Luhansk.

Acest lucru este raportat de către Statul Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei în rezumat seara.

“În direcția Severodonetsk, inamicul efectuează recunoașterea aeriană non-stop a UAV-ului Orlan-10. El efectuează operațiuni de asalt pentru a stabili controlul deplin asupra orașului Severodonetsk, luptele continuă, inamicul nu are succes”, spune rezumatul.

În același timp, în direcția Kharkiv, inamicul a bombardat intens pozițiile trupelor ucrainene din artileria cu butoaie și rachete. De asemenea, ocupanții au efectuat recunoașterea prin luptă în zona așezării Rubezhnoye, nu au avut succes.

În același timp, inamicul nu a efectuat nicio acțiune activă în direcția slavă. Inamicul își concentrează eforturile principale pe acumularea de resurse pentru a efectua o ofensivă suplimentară în direcția orașului Slavyansk. Inamicul a bombardat pozițiile trupelor ucrainene și a efectuat recunoașterea aeriană a UAV-ului Orlan-10.

Nu au fost înregistrate acțiuni active ale ocupanților în direcția Limansky. În același timp, în direcția Bakhmut, inamicul a lansat atacuri aeriene cu elicoptere lângă Yakovlevka și lovituri de rachete în zonele așezărilor Mayskoye, Dolomitnoye, Zaitsevo și New York.

La marginea estică a satului Berestove, soldații ucraineni au respins cu succes un atac inamic.

“Unitățile Forțelor de apărare ale Ucrainei continuă să provoace pierderi semnificative trupelor inamice și să mențină cu fermitate apărarea în toate direcțiile”, a adăugat Statul Major General.

Citește și:  ocupanții construiesc un sistem de apărare aeriană în regiunea Herson ocupată și în regiunea Bryansk a Federației Ruse Ocupanții construiesc un sistem de apărare aeriană în regiunea Herson ocupată și în regiunea Bryansk a Federației Ruse  rușii au capturat Uzina de minereu de fier Zaporozhye: regiunea a declarat pericol Rușii au confiscat Uzina de minereu de fier Zaporozhye: regiunea a declarat pericolevacuare liniștită: oamenii au reușit să fie scoși din Lisichansk evacuare liniștită: oamenii au reușit să fie scoși din Lisichansk

anterior, UNIAN a raportat deja că SSO din Ucraina a lansat imagini exclusive despre lupta pentru Severodonetsk.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.