< centru>fotografie de rețea socialăfotografie de rețea socială

Serviciul de informații ucrainean îndeamnă cetățenii să nu ofere străinilor informații despre apărătorii ucraineni capturați.

Acest lucru este raportat de Direcția Principală de informații a Ministerului Apărării din Ucraina pe rețeaua socială Facebook.

“Sediul de coordonare solicită rudelor și rudelor apărătorilor care au fost capturați să nu furnizeze informații despre deținuți și propriile date personale organizațiilor și persoanelor neautorizate, precum și surselor anonime”, se arată în raport.

După cum sa menționat în serviciul de informații, după atacul terorist rus din Yelenovka, în urma căruia au fost uciși luptători ucraineni capturați, anumite persoane au început să colecteze informații despre rude și apărători ucraineni. Ei solicită furnizarea acestor informații în mod aparent în numele organizațiilor internaționale, în special al Comitetului Internațional al Crucii Roșii, dar nu au autoritatea corespunzătoare pentru a face acest lucru.

Citește și:  APU poate apela încă o jumătate de milion de oameni în față-cam la prânz APU poate apela încă o jumătate de milion de oameni în față-OK”Pivden”  a dezvăluit partea inversă a celei de-a doua armate a lumii (video) Partea inversă a “celei de-a doua armate a lumii” este dezvăluită (video)  vor ajunge în orice punct: Forbes a spus că vor schimba oferta de rachete ATACMS către Ucraina vor ajunge în orice punct: Forbes a spus că vor schimba oferta de rachete ATACMS către Ucraina

“Sediul de Coordonare pentru tratamentul prizonierilor de război avertizează: informațiile sau datele personale furnizate terților sau organizațiilor pot dăuna apărătorilor ucraineni în captivitate. De asemenea, informațiile despre un deținut sau o persoană dispărută pot reprezenta un pericol pentru frații săi”, a declarat serviciul de informații.

“Nu răspundeți la apeluri anonime și neconfirmate pentru a trimite informații personale despre dvs. și cele capturate, care sunt distribuite în mesageri și rețele sociale. Nu informați persoane necunoscute despre locația unităților militare sau despre ultima locație a armatei. Toate informațiile despre deținut și toată asistența necesară pentru căutarea persoanelor dispărute pot fi furnizate numai organizațiilor și instituțiilor autorizate”, a adăugat Departamentul.

După cum sa menționat în serviciul de informații, Ucraina face tot posibilul pentru a elibera apărătorii și apărătorii ucraineni din captivitate, pentru a căuta persoane dispărute în circumstanțe speciale.

După cum a raportat UNIAN, Ucraina nu a primit încă răspunsuri oficiale din partea Rusiei cu privire la listele celor uciși și răniți ca urmare a atacului terorist din Yelenovka în regiunea Donetsk ocupată și nu există motive să avem încredere în listele publicate de ruși pe Internet.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.