Lupta pentru oraș continuă/TelegramăLupta pentru oraș continuă/Telegramă

În Severodonetsk, trupele rusești au intrat într-un rezervor cu acid azotic, care se află pe teritoriul unei fabrici chimice locale.

Acest lucru a fost anunțat de șeful regiunii Luhansk Serghei Gaidai în telegramă.

El a cerut cetățenilor să pregătească măști de față înmuiate în soluție de sodă. 

acțiune umană:

Citește și:  Zelensky: vom ocupa întregul teritoriu care ne aparține istoric Zelensky: vom De-ocupa întregul teritoriu care ne aparține istoric expertul a estimat șansele APU de a înconjura trupele rusești lângă Krivoy Rog Expertul a estimat șansele APU de a înconjura trupele rusești lângă Krivoi Rog numai lupta va arăta: Danilov a estimat probabilitatea ca Belarus să intre în războiul cu Ucraina “numai lupta va arăta”: Danilov a estimat probabilitatea ca Belarus să intre în războiul cu Ucraina

Cu expunerea locală la ochi, acidul azotic provoacă leziuni severe cu necroză mare a corneei și conjunctivei, ceea ce duce la pierderea vederii.

războiul din Ucraina: date curente

Trupele rusești continuă să avanseze în estul Ucrainei, intenționând să ajungă la granițele administrative ale regiunilor Luhansk și Donetsk. 

Inamicul și-a făcut deja drum spre Severodonetsk, în prezent există bătălii pentru controlul orașului. Nu există niciun risc de încercuire a Forțelor Armate ale Ucrainei, deoarece forțele ucrainene au posibilitatea de a părăsi așezarea în direcția Lisichansk, a declarat șeful Ova Luhansk, Serghei Gaidai. 

Potrivit Statului Major General, Forțele Armate ruse vor ataca în direcția Harkov. Anterior, o coloană mare de echipament militar din acea zonă a fost blocată de măsurile contraofensive ale apărătorilor ucraineni. 

În același timp, Forțele Armate ale Ucrainei continuă să elimine cu succes ocupanții din așezările din direcția Kherson. armata ucraineană a distrus deja 30,5 mii de ocupanți și mii de unități de echipament militar inamic.

Statele Unite consideră că următoarele săptămâni de luptă în Ucraina va fi decisiv. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.