rușii au tras din nou la Nikolaev, sunt morți /fotografia serviciului de urgență de Statrușii au tras din nou la Nikolaev, sunt morți/fotografia serviciului de urgență de Stat

Ca urmare a bombardării în timpul zilei a lui Nikolaev de către ocupanții ruși din Kherson, cel puțin 10 persoane au fost rănite, în special, un băiat de 14 ani. De asemenea, se știe că sunt morți.

Acest lucru a fost anunțat de președintele OVA Vitaly Kim în canalul său Telegram.

Există deja mai mult de 10 răniți într-un singur loc după bombardarea după-amiaza, sunt morți, brigăzile încă lucrează. Informațiile actualizate vor fi disponibile până la ora 16: 00. Urmăresc îndeaproape instanțele pentru observatori”, a scris Kim.

Nikolaev este” închis ” pentru week-end

astăzi, orașul merge pe o stare de asediu prelungită de la ora 23:00. Va dura inclusiv până luni, 8 August.

După cum a explicat Kim, acest lucru va însemna că se vor aplica toate regulile pe care le conține curfew, adică este interzis ca oamenii să rămână pe străzi și în alte locuri publice în perioada specificată, fără permise și certificate special emise.

Anterior, UNIAN a scris că președintele Mykolaiv PSB Vitaly Kim a promis că va plăti 100 de dolari fiecare celor care vor furniza informații despre Tunarii ocupanților. Patru observatori ai focului inamic au fost deja reținuți Oficial.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.