există cel puțin o victimă în Bakhmut ca urmare a unei lovituri de rachete provocate de inamic/fotografie t.me/pavlokyrylenko_donodaîn Bakhmut, ca urmare a unei lovituri de rachete provocate de inamic, există cel puțin o victimă/fotografie t.me/pavlokyrylenko_donoda

Ca urmare a unei lovituri de rachete rusești în Bakhmut, regiunea Donetsk, un copil de 9 ani a fost grav rănit, cel puțin o persoană a fost ucisă.

Acest lucru a fost anunțat de președintele administrației militare regionale Donetsk Pavel Kirilenko în canalul său Telegram.

“Un copil grav rănit în vârstă de 9 ani și cel puțin o persoană moartă au fost salvați de salvatorii serviciului de urgență de Stat de sub dărâmăturile unei clădiri cu cinci etaje din Bakhmut. Lovitura de rachete, care a fost provocată de ruși, a distrus structurile casei de la al cincilea la primul etaj. În plus, un incendiu a izbucnit într-o clădire înaltă, a fost deja limitat”, a spus el.

Potrivit acestuia, salvatorii continuă să demonteze molozul, este posibil să existe oameni sub ei.

Amintiți-vă că dimineața devreme, pe 24 februarie, trupele ruse au invadat teritoriul Ucrainei.

Oponenții au aruncat mai întâi bombe asupra instalațiilor militare, apoi au atacat civili într-o serie de așezări, în special în regiunea Donetsk. 

pe 17 mai, a devenit cunoscut faptul că ocupanții din Bakhmut au tras la uzina Knauf, care producea amestecuri de clădiri. Fum negru gros a fost văzut peste enterprise.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.