ocupanții de ieri au lovit regiunea Chernihiv  foto Unian, Arsen Petrov ocupanții de ieri au lovit regiunea Chernihiv foto Unian, Arsen Petrov

Ca urmare a atacului cu rachete de ieri asupra comunității Goncharovskaya din regiunea Chernihiv, există soldați morți și răniți.

Acest lucru a fost anunțat de președintele administrației militare regionale Chernihiv Vyacheslav Chaus pe Teleton.

“Ieri a avut loc un atac cu rachete, peste douăzeci de rachete au zburat pe teritoriul goncharovskaya hromada. Nu există victime în rândul populației civile, există victime în rândul militarilor, inclusiv răniți. Toată asistența necesară este acordată răniților”, a spus el.

Citește și:  rușii au lansat un atac cu rachete asupra satului Desna din regiunea Chernihiv Rușii au lansat un atac cu rachete asupra satului Desna din regiunea Chernihiv invadatorii au tras din nou în zona de frontieră: zeci de greve au fost provocate regiunii Chernihiv Invadatorii au tras din nou în zona de frontieră: zeci de greve au fost provocate regiunii Chernihiv

După cum a raportat UNIAN, pe 28 iulie, potrivit OK “Nord”, ocupanții ruși au tras mai mult de 20 de rachete de pe teritoriul Belarusului. Se știe despre sosirea a nouă rachete pe teritoriul Comunității Goncharov din regiunea Chernihiv, care a căzut în pădure. Sistemul ucrainean de apărare aeriană a funcționat și el.

În plus față de regiunea Chernihiv, inamicul tras rachete la suburbiile de la Kiev, precum și Kharkiv și Mykolaiv.

trebuie remarcat faptul că nu au fost raportate ieri victime ale bombardamentelor din regiunea Chernihiv.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.