Alexander Dunets a confirmat că Kremennaya a fost complet capturat de ruși/fotografie kremrada.gov.ua

Luptele pentru orașul Kremennaya din Regiunea Luhansk au durat trei zile, Rusia folosind un număr mare de vehicule blindate pentru a ataca orașul.

Acest lucru a fost anunțat de șeful administrației militare Kremen, Alexander Dunets, în comentariul “Radio Donbass.Realități”.

“Complet capturat. Există doar câteva unități care dețin liniile pentru a asigura regruparea trupelor. Forțele lor erau considerabile: să zicem, până la 43 de obiecte blindate au ieșit la una dintre unități, nu mai mult decât un pluton: tancuri, transportoare blindate, MTLB. Unele au fost distruse, dar nu toate. În general, atacurile au continuat timp de trei zile. Acum luptele grele continuă acolo la periferie”, a spus Dunets.

El a menționat că rușii împușcă toate mașinile pe care le văd.

“Există informații că a fost împușcată o mașină cu care oamenii au încercat să evacueze. Informația a venit de la un bărbat care a fost rănit. Nimeni nu-l poate ajuta acum. El se află pe autostradă în apropierea graniței a două regiuni (Luhansk și Donetsk – ed.)”, a spus Dunets.

După cum a raportat UNIAN, șeful Ova Luhansk, Serghei Gaidai, a declarat că ocupanții ruși astăzi, pe 18 aprilie, au preluat controlul asupra Kremennaya din Regiunea Luhansk.

cu o zi înainte, el a raportat că invadatorii ruși au intrat în orașul Kremennaya. Luptele de stradă au continuat.

Mai devreme, Gaidai a informat că bombardarea artileriei Kremennaya a continuat pe tot parcursul zilei pe 17 aprilie, iar noaptea a devenit mai frecventă și mai puternică. Șapte clădiri rezidențiale, dependințe, gunoi de pădure au luat foc.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.