în Donbass, inamicul încearcă să asalteze liniile defensive ale apărătorilor Ucrainei în fiecare zi, generalul a spus/foto REUTERS

Comandantul forțelor de apărare, locotenentul general Serghei Naev, observă că situația din estul Ucrainei este dificilă, dar este controlată de Forțele Armate ale Ucrainei.

Potrivit mesajului Comandamentului Forțelor Unite ale Forțelor Armate ale Ucrainei pe rețeaua socială Facebook, Naev a vizitat unități care apără poziții în regiunile Luhansk și Donetsk într-o călătorie de lucru.

“Inamicul încearcă zilnic să asalteze liniile noastre defensive cu grupuri tactice de batalion. Inamicul își susține ofensiva cu lovituri aeriene și rachete, lansatoare multiple de rachete și focuri de artilerie de toate calibrele și mortierele”, a spus el.

comandantul forțelor de apărare a remarcat, de asemenea, eroismul și profesionalismul soldaților ucraineni.

“Activitatea de consolidare a fiecărui grup în zonele amenințate continuă zilnic. Situația este dificilă, dar controlată de Forțele Armate ale Ucrainei. Facem ceea ce este necesar”, a rezumat Naev.

amintiți-vă că dimineața devreme, pe 24 februarie, trupele ruse au invadat Ucraina.

La început, inamicul a aruncat bombe asupra instalațiilor militare și apoi a atacat orașele pașnice, în special Kiev, Kharkiv, Kherson, Chernihiv, Lviv, Nikolaev, Odessa și Mariupol. Inamicul a reușit să preia controlul asupra mai multor așezări.

Mai târziu a devenit cunoscut faptul că inamicul a intrat în ofensivă în estul statului nostru.

soldații noștri au dat o ripostă demnă inamicului. Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a raportat că, începând cu 3 Mai, aproximativ 24,2 mii de ocupanți au fost deja distruși în țara noastră.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.