ocupanții continuu decojirea Severodonetsk  Telegramă Canal al șefului Lugansk Ova Serghei Gaidaiocupanții continuu decojirea Severodonetsk Telegramă Canal șeful Lugansk Ova Serghei Gaidai

De-a lungul zilei, ocupanții ruși au încercat să avanseze în Severodonetsk, efectuând bombardamente constante, în urma cărora au fost ucise patru persoane.

Acest lucru a fost anunțat în canalul Telegram de către președintele Administrației Regionale de Stat din Luhansk, Serghei Gaidai.

“Locuitorii din Severodonetsk au uitat deja când s-a stabilit tăcerea în oraș timp de cel puțin o jumătate de oră. Rușii trag continuu în zonele rezidențiale. Pe 26 mai, patru locuitori din Severodon au fost uciși de obuzele inamice. Totul este în cartierele vechi ale orașului. Două dintre ele sunt în același timp, lângă o clădire înaltă”, a spus Gaidai.

De asemenea, potrivit lui, inamicul a atacat pozițiile armatei ucrainene în zona Ustinovka.

potrivit șefului OVA, deteriorarea fondului de locuințe a fost adăugată în Severodonetsk – 11 clădiri de apartamente și o casă privată.

și în Lisichansk, o secție de poliție a fost bombardată, aproximativ 50 de case au fost avariate în regiune.

“Am calculat numărul de distrugeri după un puternic atac de artilerie asupra orașului Lisichansk în perioada 25-19 mai. Pe 26 mai, rușii au deschis focul asupra departamentului de poliție. Din fericire, nimeni nu a fost rănit”, a spus el.

Citește și:  APU a demolat punctul de control al DRG-ului rus pe autostrada Lisichansk-Bakhmut împreună cu ocupanții APU a demolat punctul de control al DRG rus pe autostrada Lisichansk-Bakhmut împreună cu ocupanțiiocupanții au dat o lovitură puternică lui Lisichansk, trei persoane au fost ucise (foto) ocupanții au dat o lovitură puternică lui Lisichansk, trei persoane au fost ucise (foto)

Un alt bărbat a fost ucis de un obuz rusesc ieri în Kamyshevakh. De asemenea, a devenit cunoscut despre moartea a două femei din Gorny în ultima săptămână.

“În general, în comunitățile Popasnyansky și Munte de locuințe distruse – nu pentru a lista. Ceea ce este cunoscut pentru 26 Mai: 11 case în Zolotoye, nouă – în Gorny, opt – în Toshkovka, patru – în Nyrkov, trei – în Nikolaevka”, a remarcat Gaidai.

 canalul Telegram al șefului Lugansk Ova Sergey GaidaiCanalul Telegram al șefului Ova Luhansk Serghei Gaidai

după cum a raportat UNIAN, pe 25 mai, șeful administrației militare regionale Luhansk Serghei Gaidai a spus că aproximativ 95% din Regiunea Luhansk a fost ocupată.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.