ocupantul din Dagestan a povestit despre pierderile din Ucraina/fotografia Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina ocupantul din Dagestan a povestit despre pierderile din Ucraina/fotografia Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina

Ocupantul din Dagestan (parte a Rusiei) sa plâns că în timpul războiului din Ucraina, rușii folosesc conaționalii săi.

Un complice al inamicului în corespondența personală s-a plâns de pierderi grele, a împărtășit serviciul de securitate al Ucrainei. 

“Atât de mulți dintre oamenii noștri au murit aici, am pierdut deja numărul. Oamenii lui Kadyrov sunt, de asemenea, dați jos. Câți civili au fost uciși în acest război”, a scris Dagestani.

t.me/SBUkrt.me/SBUkr ocupantul a adăugat că rușii fac totul cu mâinile conaționalilor săi.

t.me/SBUkr

“Rusakii ne folosesc, fac totul cu mâinile noastre”, a susținut el. 

Complicele inamicului a mărturisit că el însuși ar dori să nu mai participe la războiul din Ucraina, dar se teme de pedeapsa pentru dezertare.

t.me/SBUkr

Amintiți-vă că Rusia a invadat Ucraina dimineața devreme pe 24 februarie.

Inamicul a aruncat mai întâi bombe asupra instalațiilor militare și apoi a atacat civili, în special, la Kiev, Mariupol, Chernihiv, Kharkiv, Nikolaev, Lviv, Sumy, Kherson și Zhytomyr.potrivit Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina, aproximativ 20.600 de ocupanți au fost deja distruși în țara noastră.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.