fals

Aproape fiecare magazin al lanțului ATB a înființat puncte de colectare pentru ajutorul umanitar vizat pentru a sprijini soldații din unitățile Forțelor Armate din Ucraina și forțele teritoriale de apărare.

“Fiecare ucrainean își poate aduce acum contribuția la capacitatea de apărare a țării noastre prin transferarea asistenței necesare către cel mai apropiat magazin ATB de lucru”, a spus compania.

Proiectul național al rețelei ATB oferă o oportunitate pentru toată lumea de a transfera ajutor umanitar soldaților ucraineni, alimente, bunuri esențiale și medicamente.

“Numai în primele zile ale proiectului, au fost colectate peste 8 tone de bunuri și alimente necesare—” compania a raportat primele rezultate. – Astăzi, aproape fiecare (și în curând toate magazinele de operare ale lanțului de retail ATB) are un punct de colectare corespunzător pentru ajutorul umanitar, care coordonează acest proces și transferă produsele, bunurile, materialele medicale și echipamentele necesare către unitățile AFU și TRO.”

Photo ATB 23 martie 2022 Photo ATB 23 martie 2022 Photo ATB 23 martie 2022 Photo ATB 23 martie 2022  Photo ATB 23 martie 2022 Photo ATB 23 martie 2022 Photo ATB 23 martie 2022  Photo ATB 23 martie 2022  Photo ATB 23 martie 2022 Photo ATB 23 martie 2022

O listă a magazinelor existente în care funcționează punctele de colectare a ajutorului pentru soldați poate fi găsită pe site-ul oficial al rețelei ATB la acest link. Informațiile despre asistența necesară și procedura de transfer a acesteia sunt postate în apropierea intrărilor în lanțul de magazine.

De la începutul agresiunii militare pe scară largă pe teritoriul Ucrainei, ATB Corporation a oferit asistență țării și ucrainenilor în valoare de peste 150 milioane UAH. ATB Corporation a transferat 100 milioane UAH la bugetul Ucrainei pentru a sprijini capacitatea de apărare. Ucrainenii primesc ajutor umanitar de la ATB cu alimente și bunuri esențiale.Volumul total al acestor proiecte umanitare a depășit 50 milioane UAH. ATB își direcționează principalele eforturi pentru a ajuta civilii în timpul măsurilor de evacuare, populația din orașele confruntărilor militare, instituțiile medicale și spitalele pentru copii, organizațiile și mișcările de voluntari, locurile de reședință temporară a persoanelor strămutate.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.