fals

Holdingul Agricol Avangard, producătorul de ouă ale mărcii Kvochka, avertizează că ocupanții ruși au furat 6 camioane marcate pentru transportul ouălor în regiunea Kherson și raportează numerele de înmatriculare ale acestor mașini.

Camioanele de marcă cu cuvintele” Kvochka ” au fost furate de ocupanții ruși de la ferma de păsări Chernobaevskaya, care se afla în zona de ocupație a trupelor rusești. Nu se știe încă în ce scop au fost furate mașinile, dar pot fi folosite pentru a transporta personalul agresorului sau pentru a comite provocări. Agroholding ” Avangard “solicită tuturor celor care văd mașini de marcă” Kvochka ” cu numerele de înregistrare de stat enumerate mai jos să fie extrem de atenți și să raporteze circulația acestor camioane pe teritoriul Ucrainei agențiilor de aplicare a legii.

Ocupanții pot folosi mașini cu următoarele plăcuțe de înmatriculare pentru a comite infracțiuni: AA9508OO, KA2368SV, KA2643EH, AA958700, aa8971rr, AA9155HS.

Amintiți-vă că cea mai mare fermă de păsări din Europa “Chernobaevskaya” din Regiunea Herson, din cauza acțiunilor militare ale Federației Ruse, a rămas fără capacitatea de a hrăni păsările de curte, de a aduce lucrătorii la locurile de muncă și de a exporta produse finite care amenință dispariția și dezastrul ecologic ulterior. Ferma de păsări este complet dezactivată, iar producția este complet oprită. În ciuda decojirii, unele dintre produsele finite și găinile au fost distribuite populației locale, dar majoritatea celor 3 milioane de păsări mor din cauza incapacității de a le hrăni.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.