APU a arătat” death landing “/screenshot

Soldații ucraineni au arătat pentru prima dată” aterizarea morții ” – o mică fâșie de plantații lângă Harkov, din care inamicul a împușcat ucraineni pașnici care au încercat să evacueze timp de o lună. La sfârșitul lunii martie, aceste poziții au fost înfrânte de soldații ucraineni.

videoclipul de pe scenă a fost publicat de comandantul-șef al Forțelor Armate din Ucraina Valery Zaluzhny.

Inamicul a aterizat la sfârșitul lunii februarie și de acolo artileria și tancurile au efectuat foc țintit asupra vehiculelor civile care încercau să evacueze orașul. Pe 26 Martie, pozițiile ocupanților ruși au fost distruse.”fiecare metru de pământ eliberat este udat cu sânge, dar, important, nu numai soldații noștri, ci și ocupanții”, a remarcat Zaluzhny.

Comandantul bateriei de mortar a celei de-a 92-a brigăzi mecanizate separate, Dmitry, a povestit cum armata ucraineană i-a eliminat pe ocupanții ruși de la “aterizarea morții”. Soldatul își amintește că ocupanții ” trăiau ca porcii.”

“Nu este clar unde, cine, unde este poziția de tragere. Doar un fel de morman de gunoi, și ei stau acolo. Au intrat fie pe 26, fie pe 27 februarie, iar de la această aterizare au tras pe șoseaua de centură, împiedicând civilii să părăsească sau să intre în oraș. I-au împușcat pe toți. Pe 26 Martie, i-am scos de aici”, a spus Dmitry.

Citește și: în regiunea Kharkiv, inamicul a avansat puțin, artileria lovește Harkov-Arestovich În regiunea Kharkiv, inamicul a avansat puțin, artileria lovește Harkov-Arestovich  în Mariupol, ocupanților li se administrează pastile pentru a – i proteja de holeră-imunolog În Mariupol, ocupanților li se administrează pastile pentru a le proteja de holeră – imunolog Bătălia pentru Donbass: soldații ucraineni au povestit despre pierderile ocupanților Bătălia pentru Donbass: soldații ucraineni au spus despre pierderile ocupanților inițiativa strategică în războiul împotriva Rusiei rămâne cu Ucraina-Zelensky Inițiativa strategică în războiul împotriva Rusiei rămâne cu Ucraina-Zelensky în bătăliile din Donbass, armata ucraineană și informațiile tactice încă depășesc Federația Rusă-Zelensky În bătăliile din Donbas, armata ucraineană și informațiile tactice încă depășesc Federația Rusă-Zelensky

după cum a raportat UNIAN, în regiunea Harkov, soldații ucraineni au distrus sediul central, un depozit cu muniție și echipamente ale ocupanților. Atacul a fost scos din aer.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.