invadatorii au bombardat Mariupol/foto t.me/Pravda_Gerashchenko

Fotografii din Mariupol, Regiunea Donetsk, bombardate de ocupanții ruși, au apărut pe rețea.

imaginile au fost trimise consilierului ministrului de Interne Anton Gerashchenko de către primarul din Mariupol Vadim Boychenko.

“Fotografii ale crimei monstruoase a Rashiștilor care au șters minunatul oraș pașnic al Ucrainei de pe fața pământului. Mariupolul pe care îl știam nu mai este…”, – Gerashchenko a semnat fotografiile.

foto rușii au bombardat Mariupol pe 17 martie 2022 fotografie de la clasa a II-a t.me/Pravda_Gerashchenko  foto rușii au bombardat Mariupol pe 17 martie 2022 fotografie t.me/Pravda_Gerashchenko  foto rușii au bombardat Mariupol pe 17 martie 2022 fotografie t.me/Pravda_Gerashchenko foto rușii au bombardat Mariupol pe 17 martie 2022 © foto t.mi/Pravda_Gerashchenko foto rușii au bombardat Mariupol pe 17 martie 2022 fotografie de la clasa a II-a t.me/Pravda_Gerashchenko  foto rușii au bombardat Mariupol pe 17 martie 2022 fotografie t.me/Pravda_Gerashchenko  foto rușii au bombardat Mariupol pe 17 martie 2022 fotografie t.me/Pravda_Gerashchenko

După cum a raportat UNIAN, pe 16 martie, un avion rus a aruncat o bombă pe clădirea Teatrului Dramatic din Mariupol, unde se ascundeau sute de civili. Resturile au umplut intrarea în adăpostul pentru bombe și, din cauza bombardamentelor în curs, nu au existat informații despre victime.

Pe 17 martie, Adjunctul Poporului din Ucraina Serhiy Taruta a raportat că adăpostul pentru bombe al Teatrului Dramatic din Mariupol a supraviețuit după atacul aerian de ieri al fasciștilor ruși și oamenii care erau acolo au supraviețuit. Acest lucru a fost confirmat de Ombudsmanul Lyudmila Denisova.

reamintim, rușii încearcă să captureze Mariupol, ei bombardează în mod constant orașul. Cadavrele civililor se află în jurul orașului, unii dintre morți au fost îngropați într-un mormânt comun, deoarece ocupanții nici măcar nu permit oamenilor să fie îngropați în mod normal.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.