Rusia continuă să atace Odessa/foto OK ” Sud ”

În Odessa, ca urmare a bombardării ocupanților ruși pe 20 iunie, a fost ucis un gardian al unui depozit logistic de alimente.

Acest lucru este menționat într-un mesaj de pe pagina comenzii operaționale “sud” de pe Facebook în urma rezultatelor din 20 iunie.

Se remarcă faptul că situația din zona de responsabilitate a forțelor de apărare din sud este dinamică și tensionată. Invadatorii din aer și din Crimeea ocupată temporar lansează o grevă masivă de rachete.

“Patru rachete X-31A de la un luptător inamic și o rachetă Onyx dintr-un sistem de rachete de coastă au vizat Ochakov și au lovit terenuri agricole din suburbii. Restul de 9 “Onix” au fost adresate regiunii Odesa”, se spune în notă.

Citește și:  OPU a spus Cine a împușcat ocupanții în cafeneaua din Kherson OPU a spus Cine a împușcat ocupanții într-o cafenea din Kherson 75 de apărători ai insulei Zmeiny-Vereshchuk rămân în captivitate rusă 75 de apărători ai insulei Zmeiny-Vereshchuk rămân în captivitate rusă Arestovich a dat o prognoză dezamăgitoare pentru Kharkiv și sfaturi pentru locuitorii orașului (video) Arestovich a dat o prognoză dezamăgitoare pentru Kharkiv și sfaturi pentru locuitorii orașului (video)

Deci, în Delta Dunării, clădirile rezidențiale de pe insule au fost avariate, în cartierul Belgorod-Nistru – o lovitură lângă un cimitir și lângă o instalație de infrastructură industrială. Nu au existat victime.

“În Odessa, ca urmare a căderii într – un depozit alimentar logistic, un civil a fost ucis-un agent de pază”, se spune în raport.

 fotografia Federației Ruse a lansat lovituri de rachete asupra Odesei pe 20 iunie 2022 foto ok “Pivden” fotografia Federației Ruse a lansat greve de rachete asupra Odesei pe 20 iunie 2022foto ok “Pivden” fotografia Federației Ruse a lansat greve de rachete asupra Odesei pe 20 iunie 2022 foto ok “Pivden” fotografia Federației Ruse a lansat lovituri de rachete asupra Odesei pe 20 iunie 2022 ok “Pivden” fotografia Federației Ruse a lansat lovituri de rachete asupra Odesei pe 20 iunie 2022foto ok “Pivden” fotografia Federației Ruse a lansat greve de rachete asupra Odesei pe 20 iunie 2022 foto ok “Pivden” fotografia Federației Ruse a lansat greve de rachete asupra Odesei pe 20 iunie 2022 foto ok “Pivden”

Tot în regiunea Kherson, a fost efectuat un atac aerian asupra pozițiilor trupelor ucrainene de către un elicopter inamic Ka-52. “Fără pierderi. Ca răspuns, elicopterele noastre au atacat și un grup de inamici”, a raportat Yug OK.

În plus, se remarcă faptul că, în încercarea de a-și consolida influența asupra apărării ucrainene și a acțiunilor contraofensive, inamicul a folosit Muniții incendiare interzise de dreptul umanitar internațional.reamintim că pe 20 iunie, Federația Rusă a tras 14 rachete de croazieră în sudul Ucrainei. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.