prin acțiunile lor, ocupanții au distrus facilitățile de infrastructură critică și clădirile rezidențiale din satul Kazachya Lopan/foto president.gov.ua Prin acțiunile lor, ocupanții au distrus facilitățile de infrastructură critică și clădirile rezidențiale din satul Kazachya Lopan/fotografie president.gov.ua

În regiunea Poltava, doi soldați ruși, Alexander Bobykin și Alexander Ivanov, care au deschis focul asupra clădirilor rezidențiale și a facilităților de infrastructură civilă din regiunea Harkov din Grad, au fost condamnați la 11 ani și 6 luni de închisoare.

În calitate de corespondent al rapoartelor UNIAN, verdictul relevant a fost adoptat astăzi de Curtea Districtuală Kotelevsky din regiunea Poltava.

Potrivit anchetei, prin acțiunile lor, ocupanții au distrus facilitățile de infrastructură critică și clădirile rezidențiale din satul Kazachya Lopan, Districtul Kharkiv și o instituție de învățământ a Consiliului Municipal Dergachevsky. La început, personalul militar (armatorul și încărcătorul Grad) au tras din așezarea Malinovka din regiunea Belgorod a Federației Ruse, iar după invazie au deschis focul de pe teritoriul Ucrainei.

În timpul dezbaterii din instanță din 26 mai, procurorul a cerut instanței să numească 12 ani de închisoare pentru armata rusă — cel mai înalt grad de pedeapsă pentru infracțiunea incriminată.

inculpații și-au recunoscut pe deplin vinovăția și s-au pocăit.

Avocații acuzatului Valeria Ivanov și Vladimir Kovalchuk au cerut instanței să ia în considerare faptul că clienții lor au acționat sub constrângere, precum și remușcările lor sincere și s-au oferit să numească mai puțin de 12 ani de închisoare.

Prin verdictul instanței, militarii ruși Bobykin și Ivanov, acuzați de încălcarea legilor și obiceiurilor războiului, au fost condamnați la 11 ani și 6 luni de închisoare.

“Bobykin ar trebui găsit vinovat de comiterea infracțiunilor și condamnat la închisoare pe un termen de 11 ani și 6 luni… Numărați termenul limită din 6 aprilie 2022. Să-l găsească pe Ivanov vinovat de comiterea infracțiunilor și să impună o pedeapsă cu închisoarea pe un termen de 11 ani și 6 luni… Numărați termenul limită din 6 aprilie 2022… Verdictul poate fi atacat”, a declarat judecătorul Yevgeny Bolibok.

Alexander Bobykin, în vârstă de 26 de ani, este un soldat, un șofer-încărcător al unui vehicul de luptă Grad, iar Alexander Ivanov, în vârstă de 23 de ani, este un caporal, un tunar al unui vehicul de luptă Grad. Ambii soldați sunt din cea de-a 200-a pușcă motorizată separată Pechenezh Red Banner, Ordinul lui Kutuzov, brigada arctică. Aceasta este o unitate tactică a Trupelor de coastă ale Marinei ruse, v/h 08275, care este staționată în satele Pechenga și Luostari din regiunea Murmansk. Ambii sunt necăsătoriți și nu au copii.

Citește și: Scrisori în numele primarului: în regiunea Jitomir, escrocii au strâns bani pentru a sprijini APU Scrisori în numele primarului: în regiunea Jitomir, escrocii colectate bani pentru a “sprijini”APU  OGPU a trimis în instanță primul caz de viol în timpul Războiului de către armata rusă OGPU a trimis în instanță primul caz de viol în timpul Războiului de către armata rusă un cazac care a lucrat pentru serviciile speciale ale Rusiei a fost reținut în regiunea Kharkiv (foto) În regiunea Harkov, un” cazac ” care a lucrat pentru serviciile speciale ale Rusiei a fost reținut (foto)

anterior, UNIAN a raportat deja că un ucrainean care a predat pozițiile Forțelor Armate ale Ucrainei inamicului din Harkov a fost condamnat la 15 ani.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.