autoritățile cer oamenilor să nu se grăbească înapoi la așezarea eliberată/fotografie t.me/synegubov Autoritățile cer oamenilor să nu se grăbească înapoi la așezarea eliberată/fotografie t.me/synegubov

există fotografii de la eliberat de ocupația așezării Circuna în regiunea Harkov.

Filmările au fost publicate de președintele Administrației Regionale de Stat din Kharkiv, Oleg Sinegubov, în canalul său Telegram.

“Circurile au fost ocupate încă din primele zile ale invaziei pe scară largă a rușilor. “Lumea rusă” a adus doar suferință și devastare: casele și străzile au fost distruse. Astăzi, localnicii cu lacrimi în ochi s-au întâlnit cu apărătorii care au câștigat eliberarea satului. Mulțumesc fiecărui locuitor pentru statornicia și patriotismul lor, pentru curajul de a rezista în ciuda terorii rușilor”, a spus el.

 fotografie t.me/synegubov Fotografie t.me/synegubov  fotografie t.me/synegubov Fotografie t.me/synegubov  fotografie t.me/synegubov fotografie t.me/synegubov

Potrivit lui Sinegubov, ofițerii de aplicare a legii lucrează acum în așezare, stabilind infracțiunile ocupanților. Unitățile pirotehnice efectuează treptat curățarea minelor.

“Vă rugăm să fiți extrem de atenți și să nu vă grăbiți acasă, indiferent cât de mult v-ar plăcea. E încă periculos acum. De îndată ce armata ne va permite, vom începe să restaurăm infrastructura critică.  Ne menținem și credem în forțele noastre armate din Ucraina, care bat zilnic inamicul din țara noastră natală”, a rezumat șeful Administrației Regionale de Stat.

 fotografie t.me/synegubov fotografie t.me/synegubov

După cum a raportat UNIAN, în regiunea Harkov, inamicul a pierdut controlul asupra satului Circuna. În direcția Slobozhansky, invadatorii ruși încearcă să oprească avansarea forțelor armate ale Ucrainei la frontiera de stat.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *