Au fost sute de recruți pe nava amiral distrusă a flotei rusești a Mării Negre – crucișătorul cu rachete “Moscova”.

Pe navă erau aproximativ 300 de recruți, relatează agenția în Telegram, citând informații dintr-o sursă care ajută la căutarea rudelor marinarilor dispăruți.

Potrivit acestuia, o altă sursă susține că, după distrugerea “Moscovei”, a auzit informații similare de la ofițerii Flotei Mării Negre.

“Totul se reduce la aproximativ 300 de recruți. Aceasta este o practică obișnuită pe toate navele, “Intrepid” (nava de pază – Ed.), de exemplu, cu același echipament. Avem nevoie de marinari care să aducă și să servească, toți recruții Marinei (Marina-Ed.) sunt distribuiți între nave”, au aflat jurnaliștii.

reamintim că Federația Rusă a invadat Ucraina dimineața devreme pe 24 februarie.

Inamicul a bombardat mai întâi instalațiile militare, apoi a atacat civilii, în special, a tras de pe navele care se aflau în Marea Neagră.

Pe 13 aprilie, a devenit cunoscut faptul că rachetele ucrainene Neptun au distrus crucișătorul cu rachete Moskva în Marea Neagră

“Moscova “este nava care, la sfârșitul lunii februarie, polițiștii de frontieră ucraineni de pe insula Zmeiny au trimis la”x * y”.

Ministerul Apărării al Federației Ruse a confirmat moartea doar a căpitanului “Moscovei”, 27 de persoane au fost raportate dispărute. Jurnaliștii au aflat că printre cei dispăruți există recruți.

este demn de remarcat faptul că președintele rus Vladimir Putin la începutul lunii martie a cerut ca niciun recrut să nu participe la război.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *